Ny shelterplads

Mere
10 år 11 måneder siden - 10 år 11 måneder siden #10565 af DKW
Ny shelterplads blev oprettet af DKW
Vidste ikke helt hvor det hører henne, så nu kom det hér.

Lidt en tidlig forpremiere, for pladsen er ikke helt som vi vil have den endnu. Bl.a. mangler den famøse "info-tavle", såvel som vandposten vist skal synliggøres under alt mit byggerod, og egentlig skal det hele have en gang olie mere, men det kan bruges.

Vi har den forgangne uge haft mægtigt travlt i vores spejderhytte, men det har givet bonus, for nu har vi en ny shelterplads på nordfyn. Nærmere betegnet i Søndersø, ved Frie Fugles spejderhytte.

2 Sheltere, 2 bord/bænke og en hævet bålplads, som på et tidspunkt kommer til at figurere på teltpladser.dk mv.
[IMG


[IMG


Det er lidt nøgent og bart det hele som det står lige nu, eftersom jeg savede stort set alt ned for at skabe plads til det hele, men der er randbeplantning hele vejen rundt, og fornuftigt læ ovenfra ligeså, samt aftensol på bænkene.

Planen er at der med tiden bliver plantet lidt fyr og rødgran ind i randbeplantningen, såvel som lidt hist og her foran og i den resterende skov.
Der kommer på et tidspunkt en infotavle op, og vandposten bliver gjort fri så den kan anvendes, såvel som vi vil så græs på stykket.
Hvornår afhænger af hvornår jeg orker det. Lige nu er jeg drænet for energi.

Der er ligeledes på grunden et par udmærkede klatretræer (1ste regel er naturligvis at man ikke beskadiger træerne!!) såvel som en fungerende raftegård. Sav IKKE i rafterne.
En større bålplads findes også på grunden.
Der er lidt brænde ved shelterne som må bruges, men det er frisksavet, så næppe velegnet endnu.

Hvis der er nogle der vil afprøve dem, før de kommer på teltpladser.dk, så er i velkomne. Men smid lige en besked, hvis nu vi selv bruger dem.

God sommer til alle :)

Sidste redigering: 10 år 11 måneder siden ved DKW.
Følgende bruger(e) sagde tak: Terje, Allan

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Tid til at oprette siden: 0.166 sekunder