Vandretur med børnene

Mere
7 år 3 måneder siden #27158 af nivi
Vandretur med børnene blev oprettet af nivi
Hej!
Jeg søger nogen tips og tricks fra nogen der har erfaring med at tage på vandretur/telttur med småbørn. Jeg har selv små børn fra 3 - 6 år og har ikke gode erfaringer med toiletbesøget! Vi voksne kan jo udemærket, men børnene har svært ved det og vil helst undlade at lave lort. :S
Håber der er nogen derude der har nogen gode tips til hvad man gør, når man gerne vil ud de steder hvor der ikke lige er tilgængelige toiletter.

Mvh. Nivi

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
7 år 3 måneder siden - 7 år 3 måneder siden #27161 af Panie
Besvaret af Panie på emne Vandretur med børnene
Hej Nivi.
Har ikke erfaring med børn/toilet og vandretur men har arbejdet i en naturbørnehave over 10 år hvor det ca. er samme forhold som du beskriver.
De store 5-6 årige klarer det stort set selv og så alligevel når det er vinter med flyverdragter o.lign får de hjælp så dragten ikke bliver våd.

De sidder nærmest som en i en kongestol ved at den voksne holder dem, eller nærmest "bærer" dem eller holder dem stående bag dem og barnet hviler armene på dine arme. Måske lidt svært at beskrive, men måske du forstår.

Vi har også et par steder i skoven hvor vi kommer ofte, hvor vi har lavet en slags toilet. Vi har bundet to granrafter på to træer, den ene ca. 30 cm over jorden og den anden ca. 50 cm over jorden men på modsatte side så den øverste danner ryglæn og den nederste sæde.
Det virker super godt og det er meget lettere for pigerne selv at tisse.

Kender også til skovbørnehaver der har et slags toilet med i skoven, nærmest et toiletbræt med ben på.

Det der med de helst vil undlade kan jeg sagtens genkende fra de første gange de er med i skoven men synes det går over med tiden.
Enkelte børn (tror også det gælder voksne) kan tit ikke alligevel når de skal både 1. og 2. gang men det går som regel også over.

Håber svaret kan hjælpe lidt.

Se link til et smart alternativ ved teltture o.lign


Sidste redigering: 7 år 3 måneder siden ved Panie.
Følgende bruger(e) sagde tak: nivi

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
7 år 3 måneder siden #27190 af Karina G
Besvaret af Karina G på emne Vandretur med børnene
Hej Nivi
Det første er selvfølgelig ikke selv at problematisere.
Finde et væltet træ de kan sidde på, evt holde dem i hænderne så de ikke falder baglæns ned i bæen...for så er der virkelig grund til problematisering .
Så skal man finde en god " bæ presser sten" hvilket i sig selv kan blive en god sport/leg. Som gør at trunterne faktisk synes det er sjovt at lave bæ i naturen.
Held og lykke med det
Karina G
Følgende bruger(e) sagde tak: nivi

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Tid til at oprette siden: 0.169 sekunder