hele krabben eller kun klør

Mere
7 år 6 måneder siden - 7 år 6 måneder siden #23127 af Akela
Ja årstiden er jo ikke lige krabbe årstiden men jeg tænker :) hvis i har lavet suppe af krabber ved stranden har i så brugt hele krabben eller kun kløer ?
Sidste redigering: 7 år 6 måneder siden ved Akela.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
7 år 6 måneder siden #23128 af agge
Besvaret af agge på emne hele krabben eller kun klør
Jeg har brugt det hele, men der bliver advaret imod det, fordi krabber ophober tungmetaller (mest cadmium) i kødet på kroppen,som mest er indre organer og ikke rigtigt kød.
så nu bruger jeg kun kødet fra klørene.

hej

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
7 år 6 måneder siden - 7 år 6 måneder siden #23130 af Akela
Besvaret af Akela på emne hele krabben eller kun klør
Der er noget om snakken kan jeg se

www.ft.dk/samling/20101/almdel/euu/bilag/82/915054.pdf

www.opgavebank.dk/opgaver/33.pdf

politiken.dk/mad/madnyt/ECE1110792/krabb...gen-fuld-af-cadmium/

men efter at nærlæse div. opskrifter bruger folk det hele i supper men grunden til at jeg spurgte var om kroppen måske gav en dårlig smag pga indvolde
Sidste redigering: 7 år 6 måneder siden ved Akela.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
7 år 6 måneder siden #23135 af Terje
Besvaret af Terje på emne hele krabben eller kun klør

Akela skrev: Ja årstiden er jo ikke lige krabbe årstiden men jeg tænker :) hvis i har lavet suppe af krabber ved stranden har i så brugt hele krabben eller kun kløer ?


Jeg fanger ikke selv andet end ting i supermarkedet og et enkelt fritgående bær MEN:

kan huske en Nak og Æd (tror jeg) hvor de skar krabber midt over, og lavede suppe af det hele.

Følgende opskrift (fra Meyer) tyder på det samme.

Men ja, der ophobes tungmetaller i havdyr.

Se min hjemmeside
fjeldvandrer.dk/

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Tid til at oprette siden: 0.201 sekunder