- Modtagne Tak: 0
hele krabben eller kun klør
7 år 6 måneder siden - 7 år 6 måneder siden #23127
af Akela
hele krabben eller kun klør blev oprettet af Akela
Ja årstiden er jo ikke lige krabbe årstiden men jeg tænker
hvis i har lavet suppe af krabber ved stranden har i så brugt hele krabben eller kun kløer ?

Sidste redigering: 7 år 6 måneder siden ved Akela.
Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen
7 år 6 måneder siden #23128
af agge
hej
Besvaret af agge på emne hele krabben eller kun klør
Jeg har brugt det hele, men der bliver advaret imod det, fordi krabber ophober tungmetaller (mest cadmium) i kødet på kroppen,som mest er indre organer og ikke rigtigt kød.
så nu bruger jeg kun kødet fra klørene.
så nu bruger jeg kun kødet fra klørene.
hej
Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen
7 år 6 måneder siden - 7 år 6 måneder siden #23130
af Akela
Besvaret af Akela på emne hele krabben eller kun klør
Der er noget om snakken kan jeg se
www.ft.dk/samling/20101/almdel/euu/bilag/82/915054.pdf
www.opgavebank.dk/opgaver/33.pdf
politiken.dk/mad/madnyt/ECE1110792/krabb...gen-fuld-af-cadmium/
men efter at nærlæse div. opskrifter bruger folk det hele i supper men grunden til at jeg spurgte var om kroppen måske gav en dårlig smag pga indvolde
www.ft.dk/samling/20101/almdel/euu/bilag/82/915054.pdf
www.opgavebank.dk/opgaver/33.pdf
politiken.dk/mad/madnyt/ECE1110792/krabb...gen-fuld-af-cadmium/
men efter at nærlæse div. opskrifter bruger folk det hele i supper men grunden til at jeg spurgte var om kroppen måske gav en dårlig smag pga indvolde
Sidste redigering: 7 år 6 måneder siden ved Akela.
Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen
7 år 6 måneder siden #23135
af Terje
Jeg fanger ikke selv andet end ting i supermarkedet og et enkelt fritgående bær MEN:
kan huske en Nak og Æd (tror jeg) hvor de skar krabber midt over, og lavede suppe af det hele.
Følgende opskrift (fra Meyer) tyder på det samme.
Men ja, der ophobes tungmetaller i havdyr.
Se min hjemmeside
fjeldvandrer.dk/
Besvaret af Terje på emne hele krabben eller kun klør
Akela skrev: Ja årstiden er jo ikke lige krabbe årstiden men jeg tænker
hvis i har lavet suppe af krabber ved stranden har i så brugt hele krabben eller kun kløer ?
Jeg fanger ikke selv andet end ting i supermarkedet og et enkelt fritgående bær MEN:
kan huske en Nak og Æd (tror jeg) hvor de skar krabber midt over, og lavede suppe af det hele.
Følgende opskrift (fra Meyer) tyder på det samme.
Men ja, der ophobes tungmetaller i havdyr.
Se min hjemmeside
fjeldvandrer.dk/
Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen
Tid til at oprette siden: 0.201 sekunder
-
-
- Forsikning/redn...
- Hej, Vi skal gå 7 dage på Kungsleden...
-
-
-
- Fjällräven Kajk...
- Jeg har en Fjällräven Kajka 100 -...
-
-
-
- Kursus i vinter...
- Hvis I ikke har fundet fælleskørsel og...
-
-
-
- Turtråd til vin...
- Perfekt! Tak, Krabbe!
-
-
-
- Kommer senere
- Hej Vi er 2 som skal deltage på...
-
Outsite.dk - Frisk luft på nettet - © 1995-2022 - Betingelser - Kontakt os - Medie info CVR.: 33344333