Tørret kød - kylling?

Mere
11 år 9 måneder siden #1969 af Ziva
Tørret kød - kylling? blev oprettet af Ziva
Jeg har læst lidt om diverse tørring af kød (okse/lam/svin) og kom til at tænke på, om man kan tørre kylling? Og skal det tilberedes først?

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

  • Quest
  • Gæst
  • Gæst
11 år 9 måneder siden #1970 af Quest
Besvaret af Quest på emne Tørret kød - kylling?
Ja det kan man godt. Steg magert kyllingekød igennem på en tør pande først. Tør det som du tørrer alt andet kød. Tørret kyllingekød kan godt blive lidt "tørt" og trævlet at se på, men nær det blødes ud i vand er det lækkert, selvom det ikke smager af så meget. Vælg noget af kvalitet som ikke er fyldt med "Naturel Marinade", som bare er for at pumpe kødet op i størrelse, give vægt.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Tid til at oprette siden: 0.140 sekunder