Teltpladser i Norge

Mere
5 år 9 måneder siden #31909 af Maria_
Teltpladser i Norge blev oprettet af Maria_
Hej

Er der nogen herinde der har erfaring med at finde teltpladser (med adgang til toilet) i Norge og ved om der findes info online (kort/søgefunktion/andet)? Jeg kan ikke finde oplysninger på UTNO's kort, men måske skal jeg kigge et andet sted? Vil helst være fri for at købe DTN-nøglen.

Bedste hilsner
Maria

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
5 år 9 måneder siden #31910 af Søgaard
Besvaret af Søgaard på emne Teltpladser i Norge
Du får den flotteste tisseudsigt derude i naturen, hvor du sætter dit telt op med den afstand, der nu skal til for at overholde den norske allemandsret. Jeg har aldrig hørt om kort eller apps, der oplister teltpladser med toilet.
Har du brug for et regulært toilet, skal du nok ind på en rasteplads, en campingplads eller slå lejr tæt på en hytte med toilet. Ved DNT's hytter kan du for 90 nkr som ikke-medlem benytte hyttens faciliteter i dagstimerne (inden kl. 18). Er det en ubetjent hytte skal du alligevel have en nøgle for at komme ind. Så er spørgsmålet, om du ikke bare skal finde dig til rette med bar røv derude og dække behørigt til.

Vh Søgaard

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
5 år 9 måneder siden #31912 af Maria_
Besvaret af Maria_ på emne Teltpladser i Norge
Het fint. Tænkte at man måske havde noget tilsvarende Udinaturen.dk's kort med teltpladser og faciliteter. Har tidligere vandret i Røssdalen, hvor der var fin info online ( visitforsand.com/inc/printable.php?lang=no&id=29 ). Der er nok ikke andet for. Tak for input.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Tid til at oprette siden: 0.196 sekunder