Robens Kiowa lavvu

Mere
6 år 6 måneder siden #30471 af zymes
Robens Kiowa lavvu blev oprettet af zymes
Hej

Jeg går og overvejer at købe en lavvu. Tentipi er fede men dyre. Jeg er faldet over Robens Kiowa som har et vindfang, samt vinduer i selve lavvuen. Det er den eneste model jeg har set hvor der er vinduer i siden. Ulempen ved Kiowa er at man kun kan justere tophatten udefra. Jeg har fundet en Kiowa til ca kr. 6500,- inkl bund.

Jeg har også kigget på Fauna B8-10TC, fordi siderne er forhøjet i bunden så man bedre kan udnytte bundarealet. Der er dog ikke vinduer i lavvuen.
Der også Helsport Varanger 8-10 camp, men her mangler også vinduer og bunden skal tilkøbes og så er det lavet i ren nylon.

Jeg skal bruge teltet til bil/kano være min. 2 voksne og 2 børn. Jeg kunne godt tænke mig en varmekilde (vedovn) i mit næste telt så jeg kan bruge det året rundt. Der skal være ståhøjde i teltet. Max pris ca kr. 8.000.

Er der nogen der har erfaring med Robens Kiowa eller bare Robens bomuldstelte og er der nogen der har andre forslag til telte. Det behøves ikke nødvendigvis at være en lavvo.

Med venlig hilsen Anders

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
6 år 6 måneder siden #30472 af Hestemanden
Besvaret af Hestemanden på emne Robens Kiowa lavvu
Der har åbenbart været login-problemer så mit indlæg er lagt ind på en andens profil.

Mvh Anders

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
6 år 6 måneder siden #30482 af Panie
Besvaret af Panie på emne Robens Kiowa lavvu
Hej Zymes. Jeg har godt nok ikke erfaring med Robens modeller men har tidligere været afsted 2 voksne og 3 børn i et Tentipi Zirkon 9 bomuld. Der var virkelig meget plads og jeg kan se Kiowa er ca. samme diameter. Efter at have kigget på Robens modeller vil jeg da synes at Klondike vil være fint. Så er der også råd til ovn.
Bare et bud.
Følgende bruger(e) sagde tak: Hestemanden

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
6 år 6 måneder siden #30487 af Hestemanden
Besvaret af Hestemanden på emne Robens Kiowa lavvu
Hej Panie
Det er nu mig der har startet tråden men der hår åbenbart været loginproplemer på outste så jeg har været logget ind på Zymes bruger.

Jeg ved at der kommer et nyt Klondike Grande telt på 450 cm i diameter i år 2018. Der er dog ikke vindfang på som der er på Kiowa’en eller store vinduer i siden. Jeg kunne godt tænke mig en kombination af Kiowa’en og Klondik’en, hvor der er vindfang, store vinduer og forhøjet sider i bunden.
Jeg kan dog fortælle at Robens laver indvendig hat-regulering i deres 2018 modeller.

Mvh Anders
Følgende bruger(e) sagde tak: Panie

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Tid til at oprette siden: 0.177 sekunder