Vandretur i Island sommer 2019... er der interesse for det?

Mere
5 år 2 måneder siden #32035 af Rittermusen
Hej vandre-frilufts-outdoor-fæller

Er der nogen der er interesseret i at tage med til Island og vandre på Laugarvegur (udtales Løjgarvegurrrr for de som er interesseret) i Sommeren 2019?

Det er efter sigende en af verdens mest spektakulære vandreruter (jeg er IKKE uenig) og den er ikke blevet mindre spektakulær af at der i 2010 dannedes 2 nye vulkan-kratre LIGE midt på vandreruten. Islændingene har efterfølgende valgt at ruten skal gå IGENNEM disse to kratere.... selvfølgelig :-)

Jeg har selv vandret ruten over 6 dage (med overnatning i telt) i 2008 fra nord til syd (Landmannalaugar til Thorsmørk og videre til Skogar på sydkysten) og var siden deroppe og opleve vulkanudbruddet i april 2010 og senere i august 2010 vandre to dage fra syd mod nord (Skogar til Thorsmørk) lige efter vulkanudbruddet for at se hvordan landskabet så ud.

Jeg er åben for overnatning i telt eller i hytterne (kræver liiidt mere planlægning da der skal bookes i god tid) ...Det er en spændende rute, men kan gås af de fleste med bare lidt vandreerfaring og i moderat fysisk form.

I første omgang vil jeg blot høre om nogen er interesseret - så tager vi den evt. derfra.

www.nat.is/laugavegur-hike-from-landmannalaugar-to-thorsmork/

Mvh Heidi

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Tid til at oprette siden: 0.150 sekunder