Forsiden

Friluftsliv

Grej & udstyr

Info & viden

Ture & Kurser

Magasin & Medier

Outsite

Friluftsliv

Læs vores gratis Outdoor Magasin:

Veni - vidi - vici siger han med et træt smil, da han passerer mig på den ujævne og smalle sti gennem blokmarken. Vi er på vej ned af bjerget efter at have stået på toppen og taget den efterhånden obligatoriske selfie på toppen eller topfie, som det nu er døbt til i moderne sprog.

krigsveteraner og friluftsliv

Ved Præstø Fjord ligger et bådshelter lige ved Marjatta. Bådshelteret ligger lige ud til vandet og er rigtig charmerende.

Bådshelter

Shelteret på Skuldelev Strand har mange gode faciliteter, det ligger tæt på parkeringspladsen og er østvendt. Med udsigt til Roskilde Fjord er shelterpladsen skøn at vågne på.

skuldelev strand shelter ved roskilde fjord

Skjoldunge Shelter ligger i Boserup Skov med udsigt over havet og er placeret genialt i forhold til sollys. I denne artikel ser vi på en af mange nye shelters i Nationalpark Skjoldungernes Land. En nationalpark, der i den grad har fokus på friluftslivet. Både til lands og til vands. 

skjoldunge shelter boserup skoven

I Skåne på Bjärehalvøen, lige på grænsen til Halland, ligger Hovs Hallar, der er et fantastisk område. Landskabet er barskt og kuperet og i sig selv et besøg værd. Her, midt i det hele, ligger Kattvig Shelterplads.

kattvig shelter sydsverige

Rundhåndet drysset ud over Øhavskysten på Sydfyn ligger massevis af disse designersheltere. De har været eksponeret i aviser, i nyheder og i en masse outdoorgrupper. Vi har besøgt et af dem; Millinge Klint shelters.

millinge klint shelters

I nordenden af Bidstrup Skovene, ligger Friluftsladen. Det er et Outdoor konferencecenter, eller, det bliver det. Lige nu er det en fantastisk plads, med to shelters og masser af faciliteter. Man kan sågar bestille underholdning i form af øksekast, træklatring osv.

friluftsladen shelters i bidstrupskovene

Der er mange gode fordele ved at holde shelterferie med familien. Gratis overnatning i shelteret er en af dem, og det kan måske give flere ferier og oplevelser i løbet af året? Læs med og få inspiration.

shelterferie med familien

At køre på hundeslæde i Danmark er bestemt muligt og en meget fascinerende oplevelse. Vi tog til Bidstrup Skovene for at møde Pia og hendes hunde - og så fik vi en tur på hundeslæden.

hundeslæde i danmark

Shelterpladsen og teltpladsen De Små Fisk ved Silkeborg, ligger i et rekreativt område med rigtig mange muligheder. Her er badning i søen, kort til centrum, Danmarks smukkeste vandrerute i nabolaget og meget meget mere. De Små Fisk er også et godt udgangspunkt for at besøge store attraktioner såsom Himmelbjerget og Legoland.

de små fisk shelterplads og teltplads silkeborg

Jetboil gasbrænder
Fjeld og Fritid
Sea To Summit
B-Wild outdoorbutik
MSR Outdoorudstyr
Pro-Outdoor

 

Teva vandresandaler
Friliv outdoorbutik
Nordisk Outdoor
OutdoorPro
Aclima
SpejderGEAR

 

YETI soveposer og jakker
Friluftsland
Sea To Summit frysetørret mad
Leave No Trace
EXPED liggeunderlag og rygsæk
Slagelse Camping og Outdoor Center

 

Patagonia
Outdoor45
Therm a rest
Survivalstore
Eventyrsport
Trangia