Sex i naturen

Må man have sex i naturen? Må man rende nøgen rundt i skoven? Må man elske diskret i klitterne på stranden? Foråret er her, det bliver varmere og naturen er klar til at tage imod gæster, men hvordan er det lige reglerne er? Advarsel: Denne artikel indeholder billeder med hud!

sex i naturen 

Regler for sex i naturen

Reglerne om sex i naturen er lettere end fri teltning, båltænding og hængekøjer. Du må, sjovt nok, dyrke hed sex flere steder end du må overnatte i skovene. På stranden er der frit lejde, men Guds nåde og trøste dem der kunne finde på at banke et par pløkker i sandet! Vi ved jo alle sammen, hvor galt der går, når man graver i sandet eller på anden måde forstyrrer den komplekse struktur sand skal ligge i. Men at være nøgen eller dyrke sex i sandet, det er tilladt (heldigvis!).

Nøgenhed

Vi danskere var lidt sjovere i 70'erne. Her slog justitsministeriet fast at nøgenhed i naturen ikke opfattes som uanstændigt. Du må  være nøgen alle steder i naturen. Det er faktisk så tilladt at gå rundt som vi er skabt at det kan være ulovligt at klage over det. Er du nøgen på stranden eller i skoven, så kan du derfor slappe helt af og nyde solen på din bare hud.

regler for sex i naturen

Der er selvfølgelig regler på området, men for almindeligt tænkende er der intet at være bekymret for.

Du må, kort sagt, gerne være nøgen i naturen også hvis der er andre mennesker i skoven eller på stranden.

Sex i naturen

Det er tilladt at dyrke sex i naturen. Det gælder både privat (med offentlig adgang) og offentlig natur. I må bare ikke opfører jer uanstændig eller anstødende. 

Hvis I har fundet et afsidiges sted, hvor man umiddelbart ikke kan se jer, så er det fuldt lovligt at dyrke sex. Bliver I opdaget, så er der intet (straffeligt) at gøre ved det. Røde ansigter kan dog forekomme hos udøvende eller tilskuere...

nøgen vandring

Sex i et telt? Det kan man også ;) Læs artiklen her...

Gode råd til sex i naturen

Sex i teltet

Når man er godt i gang og det åndbare 40D nylonen forlængst har givet op og nu er fyldt med dug, så kan det være svært at huske, at et telt ikke er lydtæt. Er der andre i nærheden, så kan de godt høre, hvad I laver. Liggeunderlag og soveposer er heller ikke kendt som stille. Det kan derfor hurtigt udvikle sig til en lydmur af knirken.

Sex i hængekøjen

Sex i en hængekøje, er meget bedre end det lyder. Det er sjovt og anderledes at hænge og dingle (som man siger), men man behøver jo ikke at ligge ned. Hængekøjen yder en masse muligheder for sexpositioner, så det er bare frem med fantasien.

Sex i shelteret

Et shelter er udemærket at dyrke sex i. De tre vægge yder ly for lurer og man har samtidig udsigt til naturen. Shelteret yder nogenlunde beskyttelse for div. kryb samt vind og vejr. Husk dog, at et shelter, ligesom teltet, ikke er lydisoleret.

Sex i det fri

Vi danskere er stadig ikke kedelige. Vi elsker sex i det fri og vi har selvfølgelig også et kort med gode lokationer at have sex... Vær opmærksom på, at nogle lokationer er kendte dogging steder, så hvis du tror du er alene i naturen...

Kryb

Når I endelig har fundet det rette sted, hvor I (måske) ikke bliver opdaget, så vrimler det selvfølgelig med kryb. Myrer er ikke sjove at få i bukserne, men et tæppe kan hjælpe meget. Flåt kan være blind passager på hjemturen, så husk at undersøge dig selv.

Pakkeliste til sex i naturen

- Vand/drikke
- Tæppe
- Champagne og chokolade-dyppet jordbær
- Prævention
- Vådservietter/toiletpapir
- Skraldepose

Ryd op efter jer!

Husk at medbringe skrald osv. når I forlader naturen igen.

Links

Retsinformation om offentlig ro og orden: https://www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=2113#K4
Straffeloven: https://www.retsinformation.dk/forms/r0710.aspx?id=172754

Friluftsrådet: Sex er godt, og sex er sundt (juli 2021)

Rigtig god fornøjelse i naturen ;)

Chefredaktør
Jeg er passioneret vandrer og grejnørd. Jeg skriver om vandring og friluftsliv, med mine egne ord og egne øjne. Jeg er til nordisk friluftsliv og elsker at vandre i Danmark, på Skåneleden og i fjeldene i Lapland.