Opdateret cykelkort

Mere
11 år 2 måneder siden #7780 af Katharina
Opdateret cykelkort blev oprettet af Katharina
Hej

Jf. mine spørgsmål omkring cykeltrailer - kan jeg jo se, at der er filere erfarne cyklister - så vælger lige at smide et nyt spørgsmål.
Sidste år cyklede vi efter cyklistforbundets kort og bog, som hedder Cykel guide Vestjylland, Østjylland osv.
Vi erfarede at kortene ikke var ikke 100% opdateret - da vi ankom til Varde og der ikke var nogen campingplads - og de på turistkontoret kunne fortællle os, at vi ikke var de første der havde ledt forkert. Vi cyklede samtidigt med overnatning i det fri - da vi foretrækker ikke at have vores turene planlagt i detajler - men når det som sidste år næsten regner en hel uge i træk - er det dejligt med et opholdsrum/campingplads -> et opdateret kort.

Tvivler på at det bliver, det store problem, men står og skal ud og købe cykelkort over nordjylland, hvor de reginoale og nationale cykelruter er tegnet ind på.

Så mit spørgsmål er egentlig om det nævnte cykelkort er det mest opdateret cykelkort (kan være Varde camping er en enlig svale)?

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
11 år 2 måneder siden #7781 af JK
Besvaret af JK på emne Opdateret cykelkort
prøv evt Bike Route:
bikeroutetoaster.com/Course.aspx

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
11 år 2 måneder siden - 11 år 2 måneder siden #7782 af NRE
Besvaret af NRE på emne Opdateret cykelkort
Hej Katharina

Tjek disse to links:
www.cyclistic.dk/da og www.opencyclemap.org - de kræver begge at man har en mobil eller iPad, som kan gå på nettet, og så man skal naturligvis ha' back up i form af et gammeldags papir-kort.

Du kan også gøre det, at du planlægger turen hjemmefra på www.cyclistic.dk/da - og printer kort og rutebeskrivelsen ud, men det udelukker jo, at der kan improviseres under vejs.

MVH
NRE

Sidste redigering: 11 år 2 måneder siden ved NRE.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Tid til at oprette siden: 0.140 sekunder