Nordisk Puk Scout Junior sovepose til børn

Nordisk Puk Scout Junior er en sovepose til børn og en af de få soveposer, der er temperaturangivelse på. Puk Scout junior er god til dit barn i 3 sæsoner.

nordisk puk scout junior sovepose til børn

Sovepose til børn: Puk Scout

Nordisk Puk Scout junior til børn er temperaturangivet, og det er rigtig godt. Det er der ikke mange børnesoveposer, der er.

Specifikationer

Vægt 790 gram
Størrelse 130-170 cm.
Pakstørrelse 23 x 20 cm.
Fyld fiber
Komfort temperatur +10 C.
Limit temperatur +5 C.
Extreme temperatur -6 C.
Materialer 195T Polyester
Pris: 699,- 630 med Outsite+ medlemskab
https://spejdergear.dk/shop/nordisk-puk-junior-130-170-cm-sovepose-til-boern-11719p.html

Puk Junior vokser med dit barn

Nordisk Puk Scout Junior vokser med dit barn. Soveposen kan udvides fra 130-170 cm., så soveposen passer dit barn, hele tiden. Det er ret smart. Både for temperatur og varme til dit barn - og din egen pengepung.

Puk Scout kan også åbnes i bunden, så dit barn f.eks. kan sidde med soveposen på om aftenen og stadig bevæge sig lidt rundt. Puk har også en smart feature: lommelygte! Det gør, at dit barn kan lyse rundt eller måske finde toilettet om natten.

sovepose til børn

Hvordan sover man ude med sit barn?

Puk Scout fra Nordisk hjælper dig med at komme ud at sove i naturen med dit barn. Soveposen kan du snørre ind i hætten, så der ikke pibler koldt luft ned til barnet.

Det gør dig ret sikker på, at dit barn kan holde varmen ned til ca. 5 grader. Jeg overnatter tit i naturen med mine børn, og min erfaring er, at de er meget varme i Puk-soveposen. Jeg vågner et par gange om natten og kontrollerer, om de kan holde varmen - og det kan de.

Faktisk rigtig godt. Selv når jeg selv fryser, er ungerne virkelig varme, så du skal ikke være bange for at overnatte i naturen med dit barn.

Prøv f.eks. at overnatte i haven/altanen med dit barn, før du tager ud i naturen, hvis du er lidt nervøs (det er der dog ingen grund til at være).

Læs mere om friluftsliv med børn her...

Chefredaktør
Jeg er passioneret vandrer og grejnørd. Jeg skriver om vandring og friluftsliv, med mine egne ord og egne øjne. Jeg er til nordisk friluftsliv og elsker at vandre i Danmark, på Skåneleden og i fjeldene i Lapland.