Yukon River i kano, Eventyrlige Yukon!

Et nyt eventyr venter forude i sommeren 2016. Her vil min kæreste, Tine og jeg padle ned af Yukon River fra Whitehorse til Beringshavet i Alaska. Det bliver endnu et eventyr både med storslået natur og rigt dyreliv. Det bliver også et eventyr med passage af en del byer og historiske steder, så der vil ligge en masse oplevelser i mødet med folk og historien.

yukon river i kano

Siden jeg i forsommeren 2014 kørte over Yukon floden under starten på "Alaska på tværs", har drømmen om Yukon vokset sig større. Vi har snakket om det mange gange, og vi glæder os til at få den oplevelse sammen, hvor vi hver især bidrager med forskellige ting.
 
Det er netop de forskellige ting, vi bidrager med, der kommer til at gøre det sjovt og anderledes.

erik b joergensen og tine henriksen paa eventyr

Du kan besøge Erik B. Jørgensens hjemmeside her: http://komud.dk/

Har du lyst til at sætte dit præg på turen?

Jeg har haft mange tanker om, hvornår vi skulle melde ud om næste sommers tur. Denne gang har jeg valgt at melde ud tidligere, end jeg plejer. Men som jeg siger, ”hvis man ikke siger noget eller deler sine drømme, kan folk heller ikke hjælpe dig på vej”.
 
Vi er nu så langt i planlægningen, at vi ved, vi skal af sted og har styr på de grove ting. Nu skal den mere detaljerede planlægning i gang, aftaler skal på plads og meget mere. Det vil jeg berette lidt mere om frem mod turen. Har du i den forbindelse spørgsmål eller kommentar så skriv endelig til mig eller i en kommentar herunder.

erik b joergensen yukon river 2016 

I den forbindelse vil jeg høre, om du vil og kan bidrage til turen? Har du læst en god bog om Yukon, har du sjove historier, kontakter langs floden, eller har du lyst til læse op om et stykke af Yukon River, en by eller andet og skrive et ultra kort resumé, samle link eller andet, vil vi modtage det med kyshånd. 
 
På den måde håber vi, at vi kan samle så meget viden om Yukon og dens historie som muligt før turen, så vi kan lave en masse spændende beretninger undervejs.
 
Vi glæder os og håber som altid, at du vil synes, at det er sjovt at følge med!

Har du gode råd, historier, kendskab til eller andet fra Yukon, så skriv her i kommentarfeltet (kræver login).