Friluftsladen shelterplads i Bidstrup Skovene

I nordenden af Bidstrup Skovene ligger Friluftsladen. Det er et outdoor-konferencecenter, eller det bliver det. Lige nu er det en fantastisk plads med to sheltere og masser af faciliteter. Man kan sågar bestille underholdning i form af øksekast, træklatring osv.

friluftsladen shelters i bidstrupskovene

Her, lige ved Særløse Overdrev, er der en kæmpe vifte af oplevelser i de store Bidstrup Skove. Sjællands næsthøjeste punkt (Gyldenløvehøj), kødædende planter, kongevej og istidslandskaber er blot nogle at nævne. Du kan selvfølgelig også bare læne dig tilbage og nyde overnatningen på den store plads, der også har underholdning til en weekend.

Friluftsladen sheltere

Shelterne ligger først på pladsen, så du skal ikke slæbe dit tunge båludstyr særligt langt. Shelterne er meget charmerende og robust bygget.
Her er hyggelige detaljer som hylder og knager. Der er masser af ophængsmuligheder til grej eller tarp, og så er der læhegn, der kan flyttes rundt, alt efter vindretning. Hvis du vil have en kæresteweekend, så kan du booke begge shelters, hvis I vil være lidt alene. Du kan også satse og evt. møde nye mennesker. Det koster 50 kr. pr. person, og så har I, hvad I skal bruge.

shelter i bidstrup skovene out

Faciliteter

Der er plads til 5-6 personer i hvert shelter. Der er bålplads med grillrist, borde/bænkesæt og toilet. Der er stor skov med i bookningen og mulighed for strøm og vand. Der gemmer sig flere bålsteder på pladsen.

Sheltersæsonen

Da pladsen er privat, og det koster lidt at leje, er pladsen rigtig god at kende, hvis man ønsker en privat oplevelse. Der er (indtil nu) ikke mange, der kender stedet, så sæsonen spiller ikke så meget ind. Pladsen er til helårsbrug, og bålstederne kan yde fin varme, også om vinteren. Ly og læ er også muligt, så her kan du komme året rundt. Du kan booke i god tid, men du kan også booke på dagen, men Friluftsladen kan jo være reserveret.

lej friluftsladen i bidstrupskovene

Telt og køje

Da du også får en stor skov med i bookningen, er det muligt at telte eller køje. Skoven er faktisk genial til begge dele, og der er bålsteder i skoven. Terrænet er både kuperet og fladt.

Bookning

Om du sover i shelters, telt, køje osv. er prisen den samme: 50 kr. pr. person. Det er bestemt ikke galt, for du får kæmpe plads at boltre dig på, toilet, mulighed for vand og strøm osv. osv. Brænde koster 100 kr. pr. fag (ca. til en aften).
Da naturen generelt er ved at være overrendt, er det skønt at kende et sted, som man ved man har for sig selv.

Du booker ved at ringe på tlf.: 2757 6231

velkommen til friluftsladen out

Oplevelser

Se brochuren over Bidstrupskovenes oplevelser her...

Se Friluftsladens hjemmeside her...

Skjoldungestien går lige forbi. Se hjemmesiden her...

Friluftsladen ligger i Nationalpark Skjoldungernes Land...

ejeren af friluftsladen out

Fremtiden

Ejeren Christian Munksgaard har flotte visioner for stedet. Her bliver snart opført en 100 kvm. konferencecenter, hvor man kan holde møder, kursusvirksomhed, foredrag osv. Bagefter kan man gå ud og nyde bålmaden og overnatte i shelters eller i skoven.

Chefredaktør
Jeg er passioneret vandrer og grejnørd. Jeg skriver om vandring og friluftsliv, med mine egne ord og egne øjne. Jeg er til nordisk friluftsliv og elsker at vandre i Danmark, på Skåneleden og i fjeldene i Lapland.