Forsiden

Friluftsliv

Grej & udstyr

Info & viden

Ture & Kurser

Magasin & Medier

Outsite

Shelteranmeldelser

Læs vores gratis Outdoor Magasin:

Ved Præstø Fjord ligger et bådshelter lige ved Marjatta. Bådshelteret ligger lige ud til vandet og er rigtig charmerende.

Bådshelter

Shelteret på Skuldelev Strand har mange gode faciliteter, det ligger tæt på parkeringspladsen og er østvendt. Med udsigt til Roskilde Fjord er shelterpladsen skøn at vågne på.

skuldelev strand shelter ved roskilde fjord

Skjoldunge Shelter ligger i Boserup Skov med udsigt over havet og er placeret genialt i forhold til sollys. I denne artikel ser vi på en af mange nye shelters i Nationalpark Skjoldungernes Land. En nationalpark, der i den grad har fokus på friluftslivet. Både til lands og til vands. 

skjoldunge shelter boserup skoven

I Skåne på Bjärehalvøen, lige på grænsen til Halland, ligger Hovs Hallar, der er et fantastisk område. Landskabet er barskt og kuperet og i sig selv et besøg værd. Her, midt i det hele, ligger Kattvig Shelterplads.

kattvig shelter sydsverige

Rundhåndet drysset ud over Øhavskysten på Sydfyn ligger massevis af disse designersheltere. De har været eksponeret i aviser, i nyheder og i en masse outdoorgrupper. Vi har besøgt et af dem; Millinge Klint shelters.

millinge klint shelters

I nordenden af Bidstrup Skovene, ligger Friluftsladen. Det er et Outdoor konferencecenter, eller, det bliver det. Lige nu er det en fantastisk plads, med to shelters og masser af faciliteter. Man kan sågar bestille underholdning i form af øksekast, træklatring osv.

friluftsladen shelters i bidstrupskovene

Shelterpladsen og teltpladsen De Små Fisk ved Silkeborg, ligger i et rekreativt område med rigtig mange muligheder. Her er badning i søen, kort til centrum, Danmarks smukkeste vandrerute i nabolaget og meget meget mere. De Små Fisk er også et godt udgangspunkt for at besøge store attraktioner såsom Himmelbjerget og Legoland.

de små fisk shelterplads og teltplads silkeborg

Kort med shelters i Finland. Kortet strækker hele vejen op til Lapland, og giver det bedste overblik over de 1000 søers land. Shelterkortet over Finland er lavet så du også selv kan hjælpe med at tilføje de shelters du kender. 

shelters i finland

Shelterplads i Kårup skov i Odsherred. Rigtig smuk beliggenhed i kuperet terræn med udsigt til havet. Der er gode faciliteter på lejrpladsen og skoven byder på flotte vandreruter og anderledes aktiviteter.

kårup skov shelter

Jetboil gasbrænder
Fjeld og Fritid
Sea To Summit
B-Wild outdoorbutik
MSR Outdoorudstyr
Pro-Outdoor

 

Teva vandresandaler
Friliv outdoorbutik
Nordisk Outdoor
OutdoorPro
Aclima
SpejderGEAR

 

YETI soveposer og jakker
Friluftsland
Sea To Summit frysetørret mad
Leave No Trace
EXPED liggeunderlag og rygsæk
Slagelse Camping og Outdoor Center

 

Patagonia
Outdoor45
Therm a rest
Survivalstore
Eventyrsport
Trangia