Eurorando 2016

Eurorando 2016 i Skåne

I 2016 inviterer Eurorando Outsites brugere på oplevelser i Skåne. Du kan for eksempel vælge en af de 6 vandrepakker, der byder på vandring på vulkaner, Skånes Grand Canyon og det vilde Skåne. Eurorando er Europas største vandre-event og vi er selvfølgelig med, lige ovre på den anden side af sundet. Helsingborg byder velkommen fra den 11 - 16 september.

Eurorando 2016

Hvad er Eurorando

Hvert 5 år afholdes Eurorando der er Europas største vandre-event. Klubber og websider arrangerer Eurorando vandreture i hele Europa og vi samles alle i Helsingborg til efteråret. Det er ERA-EWV-FERP der står for eventet.

I år er temaet "Energi". Der er "Energi-vandringer" i hele 2016 og du kan komme med. Se alle turene her: http://www.eurorando2016.com/energy-walks

Se hele programmet for Eurorando her: http://www.eurorando2016.com/program

Oplev Helsingborg, Skåneleden og fantastisk natur

Eurorando 2016 har bl.a. 6 forskellige pakker som du kan booke, foruden en masse events. Pakkerne indeholder en masse forskellige vandreture i forskellige længder og sværhedsgrader. Du kan booke en pakke, med en vandretur pr. dag. Det vil sige at du under hele eventet kan deltage på forskellige ture.

eurorondo 2016

Der kan købes madpakker eller frokost på restaurant til alle pakker og er man en større gruppe, kan guide også tilkøbes. Du kan også booke din overnatning på hoteller, B&B og andet, men du er også meget velkommen til at tage dit telt eller hængekøje med og overnatte primitivt i naturen.

Åbningsceremoni

Der er åbningsceremoni i Helsingborg den 10 september kl. 16:00. 

Eurorando pakker

Der er 6 meget spændende pakker med vandreture og oplevelser. Hvis man går pakkerne igennem, er der inspiration at hente. Man kan både få oplevelsen på dagen, men hvis man er lidt kreativ, så kan man også bruge pakkerne til udforskning af et eventuelt nyt område at vandre senere hen?

Hver onsdag udkommer der en artikel med fokus på en pakke. Vi håber du lader dig inspirere, men selvfølgelig har in mente at du kan gøre Eurorando til dit eget eventyr.

Vandreturenes sværhedsgrader

Der er vandreture på 3 km. og op, så der er noget for et hvert vandreniveau. Der er også ture der er egnet for rullestolsbrugere, der foregår på asfalt. Sværhedsgraderne er:

Grøn: Let. Fladt terræn. Egnet til rullestolsbrugere.

Blå: Let til middel. Varieret terræn. 50% på asfalt eller grusveje.

Rød: Middel. Varieret terræn. 50% på naturstier og vandreruter.

Sort: Svær. Svært terræn. Nogle stejle signinger på naturstier. 

Se praktisk info om pakkerne her:http://www.eurorando2016.com/information-about-packages

pakker eurorondo

Transport

For os danskere er det ikke så besværligt at komme til Helsingborg og har man tiden, så tag via Helsingør. Der er nu noget ved at tage færgen. Skal man lidt hurtigere af sted, så benyt broen. Der er også gode faciliteter til dem af jer der benytter det offentlige.

Eurorando har sørget for Travel Card fra den 9 - 17 september. Prisen er 450 kr. og gælder bus og tog.
Transfer fra Københavns lufthavn til Skåne t/r. Prisen er 250 kr.

Se praktisk information her: http://www.eurorando2016.com/practical-informationfaq

Eurorando - Europas største vandre-event

Eurorando er et kæmpe event, med vandrer fra hele verden. Der er 4 base camp områder, som hver dækker Skåne og de 6 pakker. Du kan bestille pakker og overnatning direkte på Eurorandos hjemmeside, men da det er et stort event, så gå hele siden igennem. Der er masser af inspiration og information som du måske ikke vil gå glip af.

Se meget mere på: http://www.eurorando2016.com/

På næste onsdag ser vi på pakke 1.

Chefredaktør
Jeg er passioneret vandrer og grejnørd. Jeg skriver om vandring og friluftsliv, med mine egne ord og egne øjne. Jeg er til nordisk friluftsliv og elsker at vandre i Danmark, på Skåneleden og i fjeldene i Lapland.