Fiskekort og kort over Jotunheimen

Mere
11 år 11 måneder siden - 11 år 11 måneder siden #1617 af Proletar
Min bror og jeg tager af sted til Jotunheimen lørdag morgen og skulle ankomme til Oslo 1830 efterfulgt at overnatning på hotel, således vi står kl 0930 bussen søndag morgen, som skulle bringe os til Gjendesheim 1430.

Vi står dog lige PT og mangler et kort over området, samt vi mangler fiskekort, således vi kan fiske lovligt :) Vi har dog forgæves forsøgt at få fat på det, er der nogle der kan hjælpe os ? Det er nu lørdag den 30/6 vi tager af sted

På forhånd mange tak :)

Sidste redigering: 11 år 11 måneder siden ved Proletar.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
11 år 11 måneder siden #1622 af memo

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
11 år 11 måneder siden #1632 af Proletar
Mange tak for svaret :) Jeg faldt også selv lige over den hjemmeside, men kan det godt passe, at vi skal smide 800 kr, for at kunne fiske deroppe i 2 uger, for 2 personer ?

- Jeg leder stadig efter et sted, at kunne købe et kort over jotunheimen, til at kunne navigere efter :)

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
11 år 11 måneder siden - 11 år 11 måneder siden #1634 af LarsM
Du kan med stor sandsynlighed købe kort på Gjendesheim, men jeg vil ikke garantere noget. Ellers kan du købe kort her hjemme via Nordisk Korthandel; - bestilles på nettet (scanmaps). Hvis det er nu på lørdag, du skal af sted, og du ikke tør satse på, at de har på Gjendesheim, må du hellere bestille i en rasende fart, så Scanmaps kan nå at sende dem til dig med posten. Nu skriver du ikke noget om, hvilke dele af Jotunheimen, du skal bruge kort over, bortset fra at du starter fra Gjendesheim. Grundlæggende er der to muligheder: Den ene mulighed består af to kort, der hedder Jotunheimen Øst 1:50000 og Jotunheimen Vest 1:50000, og som tilsammen dækker hele Jotunheimen med et pænt overlap. Hvis du ikke skal over i den vestlige del, klarer du dig fint med Jotunheimen Øst. Den anden mulighed er at holde sig til kortene i "standardserien" topografiske kort 1:50000. Hvis man skal have hele Jotunheimen med her, skal man bruge i alt 6 stk. Disse kort går "kant til kant" uden overlap. Til gengæld er det enkelte kort mere handy, hvilket kan være en fordel, hvis man skal stå og folde det ud i regn og blæst. Det er lidt en smagssag. De 6 kort hedder
1517 I Tyin
1517 IV Hurrungane
1518 II Galdhøpiggen
1518 III Sygnefjell
1617 IV Gjende
1618 III Glittertinden
Hvilke af dem du skal bruge, afhænger af, hvilke dele af Jotunheimen du skal til. Med start fra Gjendesheim skal du i hvert fald bruge 1618 III Glittertinden, hvis det er denne serie, du går efter.

Det er lidt tidligt på sommeren at tage på vandretur i Jotunheimen her fra ca. 1. juli. Normalt må man regne med, at der stadig ligger en hel del sne på dette tidspunkt. Det hjælper normalt meget at komme hen midt i juli. Jeg har ikke helt fulgt med i det i år, men jeg har vist nok hørt, at der er faldet forholdsvis lidt sne i vinters, så det kan godt være, sneen ikke er noget stort problem.

Sidste redigering: 11 år 11 måneder siden ved LarsM.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
11 år 11 måneder siden #1636 af Thermik
Er det bare mig der har hørt forkert eller ?? har man ikke automatisk fiskeret i fjeldet hvis man er medlem af DNT ?
Vil gerne høre hvis jeg er galt på den!

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
11 år 11 måneder siden #1637 af morten
Medlemskab af DNT giver ikke anledning til fiskeret.

Morten
Hjemmeside med friluftsblog og turbeskrivelser.
Seneste aktiviteter:
Efterårstur til Perstorp
Efterårstur til Raslången

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Tid til at oprette siden: 0.165 sekunder