Ideer til 3 dages tur i syd sverige

Mere
6 år 11 måneder siden #29854 af ejo
Som den anden medlem der skrev om forslag til en 4-5 dages tur i Sverige, er min kone og jeg på jagt efter en mulighed for en 4 dage / 3 nat tur, maks 6 timers kørsel fra københavn. Vi er klar med telt og rygsæk men også for noget andet. Vi har til gengæld ikke brug for toilet, og vil bestemt ikke være på hverken campingplads eller i nærheden af masse af mennesker. Vi kunne dog sagtens være på en relativ isoleret strand eller bugt i det fri.

Har prøvet Såderåsen, og når man stammer fra Californien så kan den virke ret lille! Har været til Jotunheimen i sommers er det var det vildeste, men har hverken tid eller penge til at komme så langt.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
6 år 11 måneder siden #29859 af SebastianAndersen
Jeg tænker at man kan komme forholdsvist langt væk fra det meste med bare de 2-2,5 timers kørsel over til Blekinge området. Man kan starte fra byen Olofström hvor i kan sætte bilen og så ellers find jeres vej rundt om søerne Halen og Raslången. Her ligger både Blekingeleden og Skåneleden, men man kan selvfølgelig også lave sine egne ruter igennem terrænnet. Der kommer man godt væk fra det hele og området er et godt billede af den natur som præger størstedelen af Sverige.

God tur! :)
Følgende bruger(e) sagde tak: ejo

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Tid til at oprette siden: 0.166 sekunder