Kom med: Vandretur til Verdens ende aprilsnar

Outsite arrangerer nu verdens første vandretur til verdens ende. I samarbejde med foreningen "Flat Earth", kan du komme med på en spændende vandring i den kuperede dog flade jord ved vesterhavet.

vandretur til verdens ende

Aprilsnar

Det var nok ikke svært at gætte, men denne var en aprilsnar. Vi stoler på at jorden er rund og Christian er nu god nok :) Tak fordi I deltog og grinte med os!.

Verdens ende

Det er en glæde, endelig at kunne løfte slørret for denne spændende begivenhed. Efter mange timers research, er det lykkedes Christian Milbo, samme med foreningen "Flat Earth", at finde verdens ende. Det giver os mulighed, som de første i verden, at arrangerer en vandretur til afgrunden.

Jeg er kendt for at tænke anderledes og er før blevet beskyldt for bl.a. at holde med landmænd og forkaste såkaldt "Global Warming". Denne gang er jeg dog så stærk i min tro, at vandreturen både er en realitet, men også en verdensnyhed. Udtaler Christian til Outsite.

Ruten

Ruten er på plads. Vi starter i smukke Lemvig, hvor vi vandrer nordpå langs vesterhavets smukke kyster. Det er her vi finder første bevis: Horisonten.
Den vil være bøjet, ja, men det er reflektioner. Vi kan derfor reflekterer over denne verdensnyhed, medens vi vandre mod vores mål: Thy Nationalpark.
Heroppe, kan vi nemlig skue ud over vandet og er vi heldige at det ikke blæser, så kan vi faktisk se afgrunden, langt derude i horisonten.

Distancerne bliver:

Fredag: 13 km.
Lørdag: 1 km.
Søndag: 14 km.

vesterhavet verdens ende

Pakkeliste

Ja, hvad tager man med til verdens nede? Christian Milbo er ikke i tvivl: Foruden det normale grej, skal vi have ekstra sikkerhedsudstyr med. Reb og karabiners er yderst vigtig, når man drager mod verdens nede. Du skal dog ikke slæbe på mere end du plejer, når du tilmelder dig turen. Christian har det hele i rygsækken!

Flad jord?

Vi har spurgt Christian, hvorfor han er hoppet fra at være glødende "rundtænker" til pludseligt at ligge sig fladt ned? Der går som bekendt færger og industribåde ud fra mange kendte havne ved Vesterhavet.

For år tilbage stoppe fake-færgen Esbjerg-England og der er nu kun Hirtshals-Færøerne færgen tilbage. Jeg har fløjet rigtig rigtig mange gange og jeg har aldrig fundet beviser for at jorden er rund. Desuden har jeg vandret Skandinavien helt flad! Udtaler Christian, der dog giver plads til skeptikkere: Tag med! Vi vil foruden beviset, selvfølgelig have en rigtig skøn tur, med god motion, skønne grønne retter og fornuftige sengetider. Skulle du være skeptikker, så følg med og hyg dig. Får jeg ikke ret, så giver jeg en Fladfisk på en restaurant ved Vesterhavet - Point taken!

Tilmelding

Om du er overbevist eller ej, så kan du tilmelde dig lige her... Turen er gratis og Outsite er selvfølgelig klar med fladbrød og dip ved ankomst til Thy.

Billeder: Orlando Fergusson og VisitVestjylland

Vandring i Danmark

Vandring i Danmark er godt og dejligt og de danske vandreruter bliver bedre og flere. Vandreture i Danmark tager dig gennem fantastiske landskaber, dale og fjorde, til smukke skove og strande. Du kan vandrer på lange vandreruter eller tage weekendvandreture og dagsvandreture. 

Hvor er det godt at tage på vandreture i Danmark?

Det er godt at tage på vandretur i Danmark, og du skal besøge hele landet. Fra vandreture i Jylland over fyn til gode vandremuligheder på Sjælland. Oplev vandring på den jyske heden, Møns Klint eller ved Silkeborgsøerne, hvor du kan spenderer en hel weekend med vandring, eller find de kortere dagsvandreture eller gåture, som f.eks. Syvårssøerne.

De 10 flotteste vandreture i Danmark

Disse 10 vandreruter er de flotteste vandreture i Danmark:

Hvornår er det godt at vandrer i Danmark?

Det er godt at tage på vandreture i Danmark hele året. Om sommeren er Danmark skøn, med rige muligheder for vandring. I ydersæsonerne skal du være opmærksom på vand på ruterne, hvor f.eks. Gudenåstien eller Kyst til kyst kan være oversvømmet visse steder. Søg derfor information om vandreruterne før du begiver dig afsted.

Hvordan kommer man i gang med vandring i Danmark?

Kom i gang med vandreture i Danmark ved, at besøge dine lokale vandreruter. Det kan til at starte med, være en lille lokal rundtur, og så kan du langsomt bevæge dig ud, på større og længere vandreruter i hele Danmark.

Tag med på vandreture i Danmark

Kom med ud på vandreture i Danmark. Vi har guidede vandreture, hvor vi vandrer sammen og tager overnatning i telt eller shelters.