Forsiden

Friluftsliv

Grej & udstyr

Info & viden

Ture & Kurser

Magasin & Medier

Outsite

Forsiden

The Original Nomad Collapsible Tub er et transportabelt vildmarksbad til dit friluftsliv og dine eventyr. Nomad Collapsible Tub kommer med varmestænger så du kan opvarme jacuzzien med bål eller gas - Lige til dit jetset-friluftsliv.

The Original Nomad Hot Tub transportabelt vildmarksbad

Se videoen med Nomad Collapsible Tub

 

Transportabelt vildmarksbad

Har du nogensinde drømt om at hoppe i jacuzzien på shelterturen, teltturen eller hængekøjeturen? Drøm ikke mere, for nu er den her! Den transportable jacuzzi og vildmarksbad: The Original Nomad Collapsible Tub

Nomad Collapsible Tub fylder ca. en sportstaske og er forholdsvis simpelt at sætte op til brug. Du kan opvarme vildmarksbadet via de medfølgende varmerør, med bål eller gas. Det tager, alt efter udendørstemperatur, ca. 2,5 - 3,5 timer at opvarme jacuzzien.

vildmarksbad til vandreture

Specifikationer

Vildmarksbad, stel og varmerør passer ned i de fleste duffel bags og Nomad Collapsible Tub vejer i alt 22,7 kg. Hvis du vil ofre en ven vil det altså sige, at I kan have jeres vildmarksbad med overalt. Forestil dig at sidde i Tjäktjapasset på Kungsleden og nyde din velfortjente wellness, eller hvad med fra toppen af Niehter og nyde udsigten over Rapadalen i Sarek Nationalpark. Eller lidt mere jordnært fra toppen af Himmelbjerget eller Møns Klint? The Original Nomad Collapsible Tub er på 1000 liter.

Nomad Collapsible Tub koster ca. 3000 kr. (uden told, dog med fri fragt).

vildmarksbad til sheltertur

Nomad Collapsible Tub

Det er helt klart “må-ha’” grej men tænker man på mulighederne er den faktisk ikke så dyr. Du kan jo også bruge den derhjemme i haven og nyde en kold hvidvin i sommeraftenens varme. Der findes mange oppustelige vildmarksbade, men de koster mere og er ikke transportabelt (uden strøm).

Brugervurdering: 3 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Log-på for at kommentere
Jetboil gasbrænder
Fjeld og Fritid
Sea To Summit
Friluftsland
Aclima
Pro-Outdoor
Nordisk Outdoor
B-Wild outdoorbutik
Teva vandresandaler
Eventyrsport
MSR Outdoorudstyr
SpejderGEAR
YETI soveposer og jakker
Friliv outdoorbutik
Sea To Summit frysetørret mad
Leave No Trace
EXPED liggeunderlag og rygsæk
Slagelse Camping og Outdoor Center

Follow Us