Om Outsite

Hjemmesiden Outsite stilles gratis til rådighed og kan benyttes af alle. Hvis du opretter dig som gratis bruger, kan du bl.a oprette tråde og skrive indlæg i debatten i Outsites forum. Du kan vælge at støtte Outsite ved at blive medlem. Så får du samtidig rabat i en række outdoorbutikker, gratis vandreture, gratis kurser og meget mere.

om outsite.dk

Outsite

Outsite.dk er et fællesskab, hvor du og alle med interesse for og lyst til at komme ud i naturen kan være med. Outsite har siden starten i 1995 haft dette som sit hovedformål.
Du har mange muligheder for at deltage i Outsites outdoorunivers. Det afhænger af dit temperament, af dig og dit ønske om at komme (mere) ud og være aktiv i naturen.

Outsite tilbyder dig forskellige former for medlemskaber, hvor du selv vælger det niveau, der passer til dit behov og ønsker om fordele. Du kan oprette dig som gratis medlem, og du kan købe flere typer af årsmedlemskaber. Læs mere om medlemskab af Outsite.dk.

Du kan suge til dig af viden eller selv dele ud af dine erfaringer i Outsites vandregrupper på Facebook - For os der vandrer og Vandreture i Danmark, du kan blive inspireret på Instagram af lækre naturbilleder fra vores weekendture og ugelange ture i Danmark, Sydsverige og de nordiske lande. Du bliver måske lidt misundelig, når du ser billeder fra hyggen ved bålet, eller du glæder dig over ikke at være med på den der regnfulde fjeldtur. Vi er dér, hvor solen skinner, og dér hvor vejret er ad H til. Det er ture, der huskes. Vi er typisk på vandretur og ikke sjældent på tur i kanoen.

Søger du inspiration til nyt tøj eller grej, kan du se vores anmeldelser og instruktionsfilm på Outsite TV, som du finder på YouTube. Er du til podcast-formatet, ligger der en række udsendelser fra Outdoorakademiet. Du kan også gratis hente Magasinet Outsite, som vi har udgivet siden juni 2017. Magasinet er spækket med inspiration, anmeldelser, brugeroplevelser, bogomtaler og meget mere. Via gode samarbejdspartnere er det muligt at lave dette, så det er gratis for dig. 5-6 numre om året bliver det til.

Outsite.dk er vores web-hjemsted – deraf Outsites slogan ”frisk luft på nettet”. Hjemmesiden er en guldgrube af information, hvad enten du er ny-vandrer eller har lagt tusindvis af km bag dig. Outsite.dk er netsted uden lige i den danske outdoorverden.

Outsite tilbyder dig at deltage i en lang række kurser og vandreture i både indland og udland. Der er kurser for dig, der skal lære det meste fra bunden; der er kursforløb for dig, der vil lære den ædle kunst at bruge et godt gammelt kompas; der er kursus for dig, der vil nørde hængekøjer og afprøve dem, inden du selv køber; og der er vinterkurser og -ture for dem, der ikke kan få nok og også vil fryse.
Outsites turledere og instruktører er frivillige, der elsker at være ude i naturen, og som nyder at inspirere andre – dig måske – til at komme mere ud og måske tage det næste store skridt. For nogen er det at sove ude en kæmpe udfordring, hvor fællesskabet og hyggen på turen gør det lidt lettere.

Vi oplever ikke sjældent, at deltagerne vender tilbage og tilbage til vores ture og aktiviteter. Fællesskabet og hyggen trækker. Vi tænker, at de har det lidt lige som os, der lider af ”fjeldsyge”, og som ønsker at komme tilbage til fjeldet igen og igen. Måske skyldes det også, at engagementet og lysten hos de frivillige bare smitter. Sådan har vi det i hvert fald, og derfor bliver også de frivillige hængende. De kan ikke lade være.

Vi glæder os til at se dig på tur - som en del af det store Outsite-fællesskab.

Velkommen til Outsite

Christian Milbo
Chefredaktør og ejer af Outsite

Hvis du har spørgsmål til Outsite, skriver du til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Se i øvrigt videoen om Outsite:

Chefredaktør
Jeg er passioneret vandrer og grejnørd. Jeg skriver om vandring og friluftsliv, med mine egne ord og egne øjne. Jeg er til nordisk friluftsliv og elsker at vandre i Danmark, på Skåneleden og i fjeldene i Lapland.