Forsiden

Friluftsliv

Grej & udstyr

Info & viden

Ture & Kurser

Magasin & Medier

Outsite

Podcast

Læs vores gratis Outdoor Magasin:

Podcast Outdoorakademiet

Outdoorakademiets podcast handler denne gang om valg af hængekøje. Hvad skal du vide, før du vælger køje?Er der faldgrupper, og tør vi anbefale en begynderkøje - og er værterne overhovedet enige?

podcast om valg af hængekøje

Outdoorakademiets podcast handler denne gang om Sanne Flade Larsen, der er kendt fra "Alene i Vildmarken". Sanne er en kvinde, der er SÅ meget mere end det.

podcast om valg af hængekøje

Outdoorakademiets podcast handler denne gang om sikkerhed på vandretur, og hvordan man kommer sikkert ud, hvis noget ikke går, som det skal. I denne podcast fortæller Christian Milbo om en rigtig tur ud af fjeldet, der ikke var planlagt.

podcast om sikkerhed på vandretur

Outdoorakademiets podcast handler denne gang om rygsække til din vandretur. Hvilken vandrerygsæk skal du vælge, hvordan indstiller du den og meget mere.

podcast om friluftsliv og vandring om vandrerygsæk

Outdoorakademiets podcast handler denne gang om, hvordan du tager bedre billeder i naturen og på vandretur. Christian Milbo er fotograf og deler her ud af sin viden om fotografering.

podcast om friluftsliv og vandring om fotografi

Outdoorakademiets podcast handler denne gang om solovandring. Zach Østerbro og Christian Milbo er i studiet og ringer bl.a. til Solveig Willum for at høre, om hun deler samme holdning til det at vandre alene.

podcast om friluftsliv og vandring om solovandring

Outdoorakademiets podcast handler igen om hængekøje. Zach Østerbro og Christian Milbo er i studiet og nørder køjer for fuld smadder. Lyt med, uanset om du er begynder eller køjenørd.

podcast om friluftsliv og vandring igen om hængekøjer

Outdoorakademiets podcast handler denne gang om mad på vandreture. Vi sætter fokus på frysetørret mad, hvad du skal have til morgenmad og frokost - og hvad med snacks? Vi taler om at tørre sit eget turmad og giver dig inspiration til en madpakkeliste.

podcast om friluftsliv og vandring om mad på vandretur

Jetboil gasbrænder
Fjeld og Fritid
Sea To Summit
B-Wild outdoorbutik
MSR Outdoorudstyr
Pro-Outdoor

 

Teva vandresandaler
Friliv outdoorbutik
Nordisk Outdoor
OutdoorPro
Aclima
SpejderGEAR

 

YETI soveposer og jakker
Friluftsland
Sea To Summit frysetørret mad
Leave No Trace
EXPED liggeunderlag og rygsæk
Slagelse Camping og Outdoor Center

 

Patagonia
Outdoor45
Therm a rest
Survivalstore
Eventyrsport
Trangia