Podcast om vores første friluftstur

Outdoorakademiets podcast handler denne gang, om vores første friluftsture. René Ljunggren, Thomas Søgaard, Zach Østerbro og Christian Milbo, tager friluftslivet tilbage ad memory lane, og fortæller om deres første friluftsture, der bestod af fejl, IKEA-poser, myg, en togstation der ikke var der, cykler der ikke holdt og sommerliggeunderlag til vinterbrug.

podcast om valg af hængekøje

Første tur i friluftslivet

I dagens podcast taler vi om det unge naive sind, der kan inspirerer til, at komme ud i naturen. Behøver vi flere måneders research, eller kan det at dumme sig lidt, give overordentlig god erfaring? René Ljunggren, Thomas Søgaard, Zach Østerbro og Christian Milbo tager dig helt tilbage til 1969, 1979, 2009 og 2015, hvor vi havde vores første ture. Hvordan var din første tur i friluftslivet?

Sponsor

Denne episode er sponseret af Jetboil, der har hanging kit til deres kogegrej (også den nye STASH). Det gør at du kan hænge din brænder op, ved siden af din køje, og få friskbrygget kaffe i køjen.

Chefredaktør
Jeg er passioneret vandrer og grejnørd. Jeg skriver om vandring og friluftsliv, med mine egne ord og egne øjne. Jeg er til nordisk friluftsliv og elsker at vandre i Danmark, på Skåneleden og i fjeldene i Lapland.