Podcast om friluftsliv og vandring

En ny podcast om friluftsliv og vandring har set dagens lys. Outdoorakademiet er Outsites nye podcast, hvor vi vil tale om gode råd, tips og tricks, interviewe spændende outdoorpersoner og meget meget mere.

podcast om friluftsliv og vandring

Podcasten Outdoorakademiet

Outsite har før haft Podcasts og nu er vi endelig klar med en helt ny. Outdoorakademiet er en podcast om friluftsliv og vandring, og vi har allerede mange episoder klar. Glæd dig til emner som: Vandring, bål, kort & kompas, hængekøje og meget mere.

Interviews

Der kommer også interviews med outdoorfolk der er kendte, og med dem der burde være kendte. Vores studie har besøg af interessante folk fra outdoorbranchen, der kan fortælle gode historier, eller sprede deres voldsomme viden indenfor et felt. Glæd dig!

Første episode af Outdoorakademiet

I første episode taler vi om bålet i regnvejr. Der er en verden til forskel om der er vådt, eller tørt brænde, til rådighed i naturen. Vi oplever at mange simpelthen ikke ved, hvordan man starter et bål, holder gange i det, eller hvad god båletik er. Derfor starter vi ud med en podcast om bål i regnvejr, i denne grå og våde tid.

Del meget gerne!

Du må meget gerne dele vores podcast med en ven eller gruppe, som elsker friluftsliv. Podcasten udkommer hver uge, så der er masser af viden, hygge og friluftsliv at hente.

Jeg håber at I vil tage rigtig godt imod denne podcast (som I også plejer at gøre!), og sammen med gæsterne og mig, vil nyde lidt hygge.

Hvor finder jeg podcasten?

Øverst på denne side, har jeg lagt en afspiller, der automatisk viser alle episoder. Herfra kan du blot klikke på "PLAY" ikonet og lytte med, men du kan selvfølgelig også finde podcasten der hvor du lytter mest til podcasts. Du kan også holde øje med Outsite hvor vi slår alle episoder op.

Lyt til Outdoorakademiet på Spotify

Lyt til Outdoorakademiet på iTunes

Lyt til Outdoorakademiet på Google

RSS-feed her

I næste uge af Outdoorakademiet

Outdoorakademiet udkommer en gang om ugen, og udkommer på dine favoritplatforme for podcast. I næste uge handler det om kort & kompas, fordele og ulemper, viden om og så er der en øvelse, til dig der ikke har prøvet det før. Vi lyttes ved på fredag.

Chefredaktør
Jeg er passioneret vandrer og grejnørd. Jeg skriver om vandring og friluftsliv, med mine egne ord og egne øjne. Jeg er til nordisk friluftsliv og elsker at vandre i Danmark, på Skåneleden og i fjeldene i Lapland.