Outsite TV Bloopers

"Felj og mnagler i vioderne og lidt fraklip" :)

Hej og velkommen til Outsite TV, i denne video...
Det er desværre ikke sådan lige til at lave TV. Man kan godt sætte sig ned og tale om et eller andet, men for at folk gider at blive hængende, især på en Youtube outdoor kanal, skal man koge pointen ned, gøre den klar og tydelig og dette er selvfølgelig ikke helt let. Der skal også anmeldes på en seriøs og grundig måde, så det er ikke bare at slå et telt op og så tale om det. Vi læser ikke bare på bagsiden af bogen og gengiver. Derfor sker der også fejl. Både stavefejl, uheld og sjove fuck-ups. I den nyeste video kan du se nogle af alle de fraklip vi piller fra.

Outsite TV har selvfølgelig ikke et helt setup af kamera-, lyd-, make-up-, CCU- eller producerfolk og vi har heller ikke noget manuskript. Faktisk er vi, som regel bare mig. Jeg bruger rigtig mange aftener og weekender på at lave videoerne, både for at anmelde selve grejet (filme) og redigere, men især også speak (det er pisse svært!). Det gør jeg fordi det er sjovt og min anden hobby, foruden friluftsliv, og så er det jo fedt at kombinere de to. Det går galt for de professionelle og det går (især) også galt for os, når vi filmer. Det kan være virkelig surt i situationen, men også virkelig sjovt når man ser klippet bagefter. 

Derfor, sæt dig tilbage i stolen og nyd Outsite TV bloopers 2014:

Hvis du har lyst til at læse mere om Outsite TV: 

Især en oplevelse, gjorde at produktionen blev mere seriøs og jeg blev ramt af æresfrygt for hvad jeg egenlig var i gang med:

Ib fra Outdoor Rødovre (lukket ved årsskiftet 2018-19) og jeg havde aldrig mødtes, men kun talt sammen, så jeg ville tage forbi og sige hej, se hans butik, der havde rygtet for at være rigtig flot. Vi er i start forår 2014. Ib er sgu hyggelig, så jeg bliver hængende, ser nogle spændende produkter, falder desværre over et godt tilbud på en gryde "jeg lige stod og manglede...".
Der er andre kunder i butikken og jeg går lidt rundt og hyggesnakker. En gut skal have ny rygsæk, og jeg kigger lidt med over skulderen for jeg havde aldrig set Osprays "varme-dit-hoftespænde-op" ovn før. Kunden og jeg, kommer i snak og han begynder at tale om telte og jeg fortæller at jeg lige har anmeldt et telt og lagt videoen på Youtube. Han afbryder og siger: "Det ved jeg godt, jeg har set den og det var lige det telt jeg søgte, så jeg købte det".

Jeg er måske naiv. Jeg hyggede mig egenlig bare med at nørde med noget udstyr og anmelde eller teste det. Jeg håbede at kunne inspirere folk, men et så konkret møde, gjorde mig faktisk lidt bange - eller, gav mig æresfrygt for hvad jeg havde gang i. Tænk hvis jeg havde overset noget ved teltet? Tænk hvis jeg havde vrøvlet eller lavet fejl, så han var blevet misvejledt? Heldigvis vrøvler jeg kun en gang i videoen, hvor jeg siger at teltet er 1,30 cm. bredt. Hvilket ville gøre det til verdens mest ubrugelige telt :) Jeg mente selvfølgelig 1,30 m. 

Jeg gik faktisk længe og tænkte over mødet med ham. Jeg besluttede at jeg ville gøre meget for at undersøge produkterne, teste dem (nu har vi ikke en vindtunnel til teltene, men ellers..) og finde alle krogene i produktet. Det er jo ingen hemmelighed at Outsite har producenter blandt sponsorne og vi har faktisk lige fået nogle nye. Aftalerne er heller ingen hemmelighed: Vi må sige hvad vi vil! Og netop derfor fortsætter jeg med at komme med anmeldelser og test af udstyr. Og jeg håber at du vil kigge med, hvis du ikke har set vores Youtube kanal endnu eller blive ved med at kigge med hvis du har, og forhåbentlig finder du inspiration, det er det de er der for. Husk også at bruge et klip på at like videoerne eller abonner på vores kanal. Det er så fedt at få feedback!

Nu er det ikke bare at gribe knoglen og ringe til producenterne og så sender de grej til test. Det er noget vi bruger meget tid på. Jeg kan godt forstå producenterne, for de kan jo ikke bare sende for mange tusinde kroner ud til en fremmed, der bare lige ringer.
Faktisk sagde en af Danmarks største outdoor producent nej. Det er vi kede af (og selvfølgelig også lidt uforstående overfor), da vi gerne vil anmelde så bredt muligt, men også slå et slag for den danske side af branchen. Heldigvis ville de gerne, dem fra Sverige, U.S.A, England, Tyskland osv. og det er vi selvfølgelig rigtig glade for. 

Hvis du har læst helt her ned til, skal du da have et sneak peak på en kommende video, fra en af vores nye sponsore. Videoen er planlagt til at udkomme på tirsdag, da der samtidig skal skrives en artikel med mange flere oplysninger, især om en ting, der ikke er særlig kendt her i Danmark.

Derfor, uden mere præsentation, tag godt imod den nye og endnu ikke udkommet MSR Windboiler (og MSR som ny sponsor også):

http://youtu.be/a9XhNxfrsCw

Jeg vil gerne komme med et råd, hjælpe jer med at filme, lave lyd, special effects (YES!), se et produkt blive testet, være med som publikum eller andet: Jamen, så tøv ikke. Skriv da gerne til os her... Eller kom med dit besyv i kommentarfeltet herunder.

Chefredaktør
Jeg er passioneret vandrer og grejnørd. Jeg skriver om vandring og friluftsliv, med mine egne ord og egne øjne. Jeg er til nordisk friluftsliv og elsker at vandre i Danmark, på Skåneleden og i fjeldene i Lapland.