Outsites outdoorkalender

Årets aprilsnar

Outdoorkalenderen var aprilsnaren i 2015. Den gav anledning til mange grin i redaktionern, og nogle af jer derude hoppede i med begge ben.

22 bestillinger blev det til, og en enkelt nåede også at overføre støtte til Outsites konto. Vi kørte dog ud til vedkommende og ønskede god påske med en god øl. Det forlyder, at hun ikke gad høre om aprilsnar resten af aftenen...

En aprilsnar bliver til

De sidste par år har vi enten droppet den eller også fundet på noget i sidste øjeblik eller på dagen. Første kommentar til artiklen har altid været afslørende, så vi tænkte, at vi ville gøre noget mere ved det.
Det første offer blev Rune fra SpejderGear, der uden at tøve lagde sig i deres store Nordisk Utgard telt, der er udsmykket i bedste Glamping stil. Så rullede det derfra, og næste person var Lars Nyhuus, der var helt med på den. Erik B. Jørgensen svarede på joken og sendte hurtigt et billede retur og så var det redaktionens tur. Sent på aftenen den 31 marts kom Esben med.

Kalenderen var nu fuldendt på en måde, vi ikke havde turde håbe på. Beskederne var røget frem og tilbage og det fremkaldte mange grin. Lars Nyhuus får helt klart æren som Årets vildmand. Han skrev tirsdag: "Vejret er perfekt (det sneede og var pisse koldt, red.) så jeg tager ud og skyder et billede nu!". Jeg nåede kun at tænke "manden er jo tosset", før billedet af Lars iført shorts og gevær kom ind. For satan det er et sjovt billede!

Det er faktisk en underlig fornemmelse at skulle spørge folk, om de vil smide tøjet... Problemet er også, at vi gerne ville give de fleste chancen for i det mindste at takke nej, men der kom ikke mange "Nej tak". Alle kunne se humoren i kalenderen og dem man mindst ventede skraldgrinede.

Det er på samme tid utroligt, men også utroligt skræmmende at så mange har samme dårlige humor som redaktionen, men kalenderen blev da til i overbevisende stil. Alle der har været med skal have en stor tak - det var rigtig sjovt!

Hvis du ikke nåede det, så se hele aprilsnaren her:

Støt Outsite - køb årets kalender!

Har du nogensinde overvejet hvordan Eventyrer Erik B. Jørgensen (komud.dk) ser ud uden tøj på? Mon Lars Nyhuus (Ursus.dk) også er lækker uden en travl på kroppen? Mon Christian fra Outsite TV har hår på brystet? Find ud af det her!
Overskudet går udelukket til driften af Outsite og ved køb er du derfor med til at støtte nyt design og mange andre tiltag vi har på plakaten. Kalenderen vrimler med kendisser fra Outdoorverden og vi syntes selv vi har de flotteste fyre med. Se bl.a. også Rune (SpejderGear) og Kennls (Redaktion) samt mange mange andre.

Outdoor Kalender

christian outsitetv kalender april1

Christian fra Outsite TV

Kalenderen kan også købes på Outdoortræffet! 

erik b kalender august1

Erik B. Jørgensen fra www.komud.dk  

Kalenderen er også at finde i din lokale Outdoorbutik efter påske.

rune spejdergear kalender oktober1

Rune fra www.spejdergear.dk  

Hvis du synes der mangler nogle, så er det fordi der også er gemt noget til dem der køber kalenderen. Du kan f.eks også opleve Thomas Søgaard fra Outsites redaktion. 

Skynd dig! 

Vi har ikke købt så mange, da kalenderen skal være unik og noget specielt. Derfor er det først til mølle princippet. Kalenderen er nummereret og der er kun 1000 stks. på lager.

Tak for din støtte!

lars kalender december1

Lars Nyhuus fra Ursus Outdoor Education  

Outsite vil gerne takke alle der har stillet op til photoshoot. Uden jer ville projektet ikke være blevet til noget. 
Kalenderen vil blive en tilbagevendende begivenhed.

esben kalender juni1

Esben fra http://oploftende.tumblr.com/

Køb kalenderen online eller i din lokale outdoorbutik

Du kan købe Outdoor kalenderen fra i dag i butikkerne over hele landet samt på deres webshops. Du kan vælge imellem to versioner:

Trykt Outdoor Kalender 299,-

Download Outdoor Kalender som PDF fil 129,-

Køb Downloadversionen her...

Køb den trykte kalender her...