Outsite TV - Video nummer 100

Hej - og velkommen til Outsite TV. I dag skal vi se på... Kom og fejr vores 100 video-jubilæum med os, og hør om, hvad Outsite TV egentligt går og roder med. Vi laver uafhængige tests, er alle frivillige og har andet arbejde ved siden af.

Video nr. 100! Det er jo helt vildt! Tak til jer alle for støtte!

video nr 100

Hej - og velkommen til Outsite TV. I dag skal vi se på... Kom og fejr vores 100 video-jubilæum med os, og hør om, hvad Outsite TV egentligt går og roder med. Vi laver uafhængige tests, er alle frivillige og har andet arbejde ved siden af.

Video nr. 100! Det er jo helt vildt! Tak til jer alle for støtte!

video nr 100

Stolt, ydmyg og meget inspireret

Stolt er ordet! Jeg er stolt af Outsite og Outsite TV. Jeg er stolt over alle frivillige og de mange tusinde der læser og ser med hver måned. Hver eneste kommentar og like tæller og gør at det hele er det værd. Hver abonnent bliver set og værdsat.
Jeg er stolt (og genert) hver gang en person genkender mig i en outdoor butik eller andre steder. 

Ydmyg tester og meget opmærksom på det rette element. Da jeg mødte den første person, der havde set en af testvideoerne, blev jeg virkelig ramt af æresfrygt - mere end jeg havde i forvejen. Personen havde set testen af Fjällrävens Akka Endurance teltet og købte det derefter. Det er en udskrivning at købe et telt og man håber virkelig at testen holder hvad den lover. Det fik mig dog endnu mere i gear og det er en oplevelse der stadig minder mig om at tage hver opgave meget seriøs. Det er også vigtigt at udføre test i de rette elementer og til rette formål. Det er for os ikke nok at konkludere at en brænder måske er bedst i vind, fordi producenten siger det (eller man har hørt fra nogen...). Hvis vejret ellers vil det, skal grejet udsættes for kulde, vind og varme. i hvert tilfælde skal vi være sikre på at grejet holder det det lover. Hvis der ikke lige kommer en orkan forbi, så må vi jo undvære, men vi bestræber os på at teste det bedste vi kan. Outsite har selvfølgelig ikke et test-lab., men det bedste er nu også naturen - det er jo der grejet skal bruges.

endnu en dag paa kontoret

Mange tror at det er let at teste - lige i dette tilfælde er det dog en stor fornøjelse.

Meget inspireret over alle de henvendelser vi får og det udmønter sig i en stadig større brændende lyst til at teste og anmelde udstyr. Der er flere og flere der takker for videoerne vi laver og roserne er store og nærmest overvældende. Kritik er der også, og så længe den er konstruktiv, er den bestemt også en kilde til inspiration. 

Inspirationen er der også til at udvikle Outsite TV og I har ikke set toppen af isbjerget endnu. Vi har en liste så lang med emner, ideer og planer, men vi tager udviklingen og skynder os ikke unødvendigt. MEN! Om en uge har vi præmiere på en video hvor vi tester det dyreste stykke grej, vi indtil videre har haft fingrene i. Gør dig selv den tjeneste at se med. Hvad det er er en overraskelse.

Lidt historie

Outsite TV startede i begyndelsen af 2014. Det er ikke længe siden... Ideen opstod dog lang tid før. På en fjeldtur i 2006, undrede jeg mig over den begrænsede information der var herhjemme om friluftsliv. Her tænker jeg især på test og anmeldelser samt turbeskrivelser. Jeg kendte dog ikke Outsite, men havde forsøgt at finde en side som den (Outsite var svært at finde dengang).

Jeg havde allerede være på nogle fjeldture, men denne gang ville jeg filme. Både for at dokumentere selve turen, men også det grej vi benyttede. I ovenstående video kan du se et klip fra den første anmeldelse jeg lavede: Growers Cup. Videoen er fra Ritsem i Nordsverige hvor vi vandrede, fiskede og hyggede i 10 dage. Videoen blev til 5 dele, men er ikke udgivet på Outsite TV. Den er udgivet på en privat Youtube kanal, der dog er gået i stå. Anmeldelsen af Growers CUp blev en del af videoen og ikke separat.

Opture, nedture, overraskelser og Live TV

Alle kreative personer kender fornemmelsen... Når man udgiver noget offentligt, har man den der underlige fornemmelse i maven. Man er nervøs, for har man lavet en stor fejl med noget man har overset?

Man kender kontrollanterne ikke? De bruger oceaner af tid på at finde de mindste fejl og det er sjovt nok dem der råber højest. De bor inde i dig selv og er de største kritikkere der findes.

test af outdoor udstyr

Kan jeg mon uden at kigge? Ja! Denne video gav ros direkte fra MSR.

Opture er der flest af. Nogle videoer overrasker helt vildt meget og andre er "selvskrevne successer". Tentsile Stingray testen har indtil nu draget flest seere til kanalen, men det var forventeligt. Der er dog andre videoer der virkelig overrasker, både positivt og negativt.

Nedture er der uundgåeligt også. Den største var nok oplevelsen med Live TV. Vi sendte Erik B. Jørgensen Live og det gik rigtig godt. Der var dog mange der oplevede at det hakkede helt vildt. Det er dog ikke mere end to uger siden, jeg fik fortalt hvad grunden faktisk var, så vi kan komme det til livs en anden gang. Og ja, der kommer en anden gang...

Outsite TV

Det er meget spændende at se udviklingen på Outsite TV. Youtube har en omfattende statistik man kan kigge på og den viser nogle sjove ting:

Abonnenter: 772

Det lyder ikke af meget - 772. Da kanalen rundede 100 skrev Youtube tillykke og mindede om hvor meget 100 mennesker fylder. Igen - der er mennesker bag og i den danske outdoor-verden er 772 abonnenter bestemt flot.

Afspilninger i alt: 168.694

Dette tal er steget utroligt meget på kort tid. Det er ikke længe siden at vi rundede 100.000. Det er uoverskueligt mange gange "Hej og velkommen til Outsite TV..." efterfulgt af banjo-introen.

Afspilninger om dagen: 358

I skrivende stund er der 358 afspilninger om dagen. Det er ca. 15 i timen. Youtubes publikum er krævende og make-over af Outsite TV har taget 14 dage uden nye videoer, så det tal er ganske flot. 10762 personer har set med den seneste måned (det tal passer dog fint med gennemsnittet).

Antal lande:105

105! I gennemsnit ser mennesker fra 105 lande med. 35% er dog danskere, så vi er stadig lidt i overtal. Nr. 2 på listen er USA (19%). Det der overraskede mig mest var at udlændinge faktisk bliver hængende. De fleste videoer er oversat til engelsk (undertekster) og det hjælper nok betydeligt på det. 

outsite tv i sneen

Når man tester i kulde, gør det sjovt nok ikke noget at fryse - man ved der kommer noget sjovt ud af det.

Top 5 videoer:

Tentsile Stingray test: 18732
MSR WindBoiler test: 10931
Jetboil MiniMo test: 7166
G-Stove Lavvu ovn: 6643
Primus ETA Lite+: 5980

Vi skal ned på en 11. plads for at finde en video fra en vandretur:

Vandretur på Kungsleden: 3986

Besøg Outsite TV

Vi laver fra tid til anden nye videoer. Hvis du klikker abonnér, får du notifikationer, når vi udgiver nye videoer. Så hej og velkommen til Outsite TV, vi håber du får nogle fede oplevelser i naturen: 

https://www.youtube.com/channel/UCiXUTiJcTiV62Jy3Tlu4FJA

Chefredaktør
Jeg er passioneret vandrer og grejnørd. Jeg skriver om vandring og friluftsliv, med mine egne ord og egne øjne. Jeg er til nordisk friluftsliv og elsker at vandre i Danmark, på Skåneleden og i fjeldene i Lapland.