Hvorfor tage på tur med Outsite?

Hvorfor tage på tur med Outsite?

vandreture med guide

Engagerede turledere
Outsite bygger på frivillighed, og derfor får du en engageret og erfaren turleder, der er ekspert i det område, han eller hun lægger turen i. Det er nemlig oftest områder, turlederen selv har som favoritområde, og som vedkommende brænder for og vælger til turen!
Vi på Outsite har også fokus på deltagernes sikkerhed under turene, og ikke mindst på de guidede ture tages der hensyn til deltagernes formåen; turlederen holder sig derfor ikke tilbage for at ændre noget undervejs, hvis det er nødvendigt.

Hvem er din turleder på turen
Under turene kan du altid se, hvem der er turleder på den tur, du har kik på. Det betyder for dig, at du kan "lære" ham eller hende at kende ved at læse vedkommendes profil og CV.
Ved hver tur finder du også turlederes emailadresse, og du er selvfølgelig altid velkommen til at spørge ind til turen!

Du kan lære alle vore turledere at kende her!

Foreningsliv
Outsite fungerer som en frivillig forening, hvor ingen får løn, og derfor er du med i et fællesskab, der også afspejler sig på turene og både før og efter. Det betyder for dig, at vi alle hjælper hinanden også på turene, og at vi har et godt sammenhold.

Bliver min tur til noget?
Outsites ture er meget populære, og derfor er mange af turene hurtigt udsolgte. Du kan altså vide dig ret sikker på, at turen gennemføres.

Rabat i udstyrsbutikker
Outsites frivillige og redaktørerne får ikke løn, men derfor er vi alligevel glade for de mange bidrag vi får fra jer der er +medlemmer, hvorfor vi gerne vil give lidt igen.

Vi har derfor indgået aftaler med en stribe udstyrsbutikker, hvor du med dit medlemskort får rabat, og der kommer løbende flere til!

Du kan læse om vore rabataftaler her!

Du kan læse om alle fordelene ved at være Outsite+ medlem her!