Generelle betingelser - Medlemskab

Medlemskab

Der er flere typer af medlemskaber. Et gratis medlemskab giver dig adgang til at deltage aktivt i Outsites forum og kommentere artikler, lige som du kan deltage i events og medlemsture. Du kan også selv arrangere dem. Et gratis medlemskab har ingen udløbsdato. De betalte medlemskaber giver dig forskellige typer af fordele. Det gælder f.eks. de gode rabatter i outdoorbutikker. Disse medlemskaber har en varighed af 12. måneder.

Medlemskabet er personligt. Du og en evt. partner skal altså hver især tegne et medlemskab, hvad enten I bor sammen eller ej.

Det er en del af dit gratis eller betalte medlemskab, at vi løbende sender dig nyhedsbreve med nyt om ture, kurser og events.

Sådan bliver du medlem
Du kan tilmelde dig her: https://outsite.dk/bliv-medlem-af-outsite-her?layout=pricingtablecircle  Du kan bruge de almindelige typer af betalingskort og MobilePay.

Umiddelbart efter betaling får du tilsendt en kvittering til den oplyste mail-adresse. Du kan udnytte dine medlemsfordele med det samme herefter. Du finder dit elektroniske medlemskort på 'din profil'.

Fornyelse og opsigelse af et betalt årsmedlemskab
Et årsmedlemskab udløber automatisk. Vi minder dig om datoen nogen tid forinden, så du ikke går glip af fordelene. Så skal du blot forny medlemskabet.

Hvis du har tilmeldt dig automatisk fornyelse, fortsætter dit medlemskab, indtil du opsiger det. Hvis du vil opsige det i løbet af et medlemsår, eller hvis du ikke længere ønsker at være medlem, når året er gået, skal du Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Vi skal have din opsigelse senest 14 dage inden udløbet af dit medlemsår. Vi kvitterer for opsigelsen og sletter dine kontaktoplysninger.

Vi refunderer ikke betalte medlemskaber, hverken helt eller delvist.

Husk at ajourføre dine kontaktoplysninger
Husk at ajourføre dine oplysninger (navn, adresse, e-mail, telefonnummer m.m.). Det gør du på 'din profil'. Vi bruger oplysningerne, når du vil tilmelde dig, og når vi skal sende tur/kursusmateriale til dig. På 'din profil' kan du også ændre eller fjerne dine betalingskortoplysninger.

 

betingelser outsite

Ture og kurser

Du skal være medlem for at kunne deltage på Outsites ture og kurser. 

Du tilmelder dig Outsites ture og kurser her: https://outsite.dk/ture-kurser/kurser-i-friluftsliv-og-vandreture?layout=timeline 
Det fremgår af Outsite, om der er tale om en guidet tur, eller en medlemstur (fællestur). Hvis du før afrejse bliver ude af stand til at deltage i turen, bedes du straks meddele dette.

Betaling sker via betalingskort og MobilePay.
Eventuel betaling eller restbetaling for arrangementet, skal være Outsite i hænde senest 5 bankdage efter tilmelding for at din tilmelding er gyldig.
Du kan kun overdrage din tur til andre efter aftale med enten Outsite eller turlederen.
Du kan som alm. medlem eller Outsite+ medlem højst tilmelde dig to ture ad gangen.

Afbrydelse af tur
Hvis du undervejs på turen vælger at afbryde den planlagte rejse/vandring, skal du selv afholde de ekstra udgifter til for eksempel transport, overnatning og forplejning.

Dit ansvar
Outsite er ikke et rejsebureau, men Outsite har foreningsstatus efter aftale med Rejsegarantifonden. Outsite må derfor gerne opkræve betaling for transport, overnatning og andet på lige fod med et rejsebureau, men kun for medlemmer.

Du har ansvar for dig selv på turene og derfor tilråder vi at du har en rejse- og en fritidsulykkesforsikring. Ved lægehjælp i for eksempel Sverige og Norge kan du blive opkrævet et beløb for konsultation og behandling.

Guidede ture og kurser på Outsite, hvad er det og hvorfor?

Traditionel outsitetur

Vi bag Outsite har som hovedformål at udbrede interessen for og kendskabet til aktivt friluftsliv med vægt på nordisk friluftsliv. Derfor har der i flere år været udbudt ture, som redaktionen i starten oprettede for at få medlemmerne ud i naturen på tur. Dette ’arbejde’ er nu langt hen ad vejen overtaget af medlemmerne, der laver medlemsture (fællesture) for hinanden. Det er både medlemmerne og vi i redaktionen naturligvis rigtig glade for, og vi håber, at dette arbejde fortsætter.

Medlemsture
På medlemsturene er der ikke nogen egentlig guide, men en tovholder. Det forventes derfor at deltagerne i det store hele at være ’selvkørende’, forstået på den måde, at de har det udstyr og de kundskaber, der skal til for at deltage i en tur. Man kan således ikke regne med hjælp og undervisning fra de andre deltagere, ligesom de ej heller er forpligtet til at ændre rute, hvis nogen ikke kan følge med, eller ikke har det rigtige udstyr med. Dette betyder, at mange begyndere, der måske gerne vil med på tur, ikke vover at tilmelde sig og derfor ikke kommer i gang med friluftslivet. For hvad sker der, hvis man ikke kan følge med, ikke kan finde vej, ikke har prøvet at ligge i telt eller shelter etc?

Guidet tur
En guidet tur, et minikursus, en familietur og andre tilsvarende ture er for dig, der aldrig har været på tur før, og som gerne vil have finpudset dine færdigheder. Og for dig som blot har en travl hverdag og ikke 'orker' at planlægge din egen tur, og blot vil have mulighed for at tilmelde dig, betale turledergebyret, der typisk er på mellem 200 og 2000 kr. alt efter turens varighed og destignation, og få alle informationer og en guide, der ’fører’ dig rundt på turen, uden at du selv skal holde styr på ruten. På en guidet tur eller minikursus, foregår turen på deltagernes præmisser. Undervejs på selve turen kan man få undervisning i pakning af rygsæk, finjustering af rygsækkens bæresystem, hjælp og fiduser til lejrslagning, kogegrej og brændere, kort og kompas og hvad der ellers efterspørges under turen. Man behøver dog ikke deltage i undervisning, det er helt frivilligt. Outsite.dk og turlederen bistår med køreplaner og tider, så du let og problemfrit kan bestille dine billetter uden, at skulle lede på nettet efter trafikselskaber og køreplaner, ligesom vi hjælper med ruteplaner hvis du vil køre i bil. Outsite.dk gør det muligt at arrangere evt. samkørsel, idet du kan spørge de andre turdeltagere i turens tråd.

Er du medlem af Outsite+ er din deltagelse i de fleste ture gratis (Du betaler ikke turledergebyr, men selvfølgelig rejsen til og fra samt din proviant). De forskellige kompendier vil også ligge gratis til din rådighed og download på Outsite.
Betaling for ture og evt. medlemsskab foretages på MobilePay: 61669559 (Christian)

Hunde
Der må ikke medbringes hunde på Outsites ture med mindre dette er aftalt med turlederen!

Kompendium / undervisningsmateriale
På guidede ture får du tilsendt kompendiet ’Jeg skal på tur i Sydsverige’, ’Jeg skal på kanotur’, eller ’Jeg skal på sommerfjeld’, alt efter hvilken tur eller ture du er tilmeldt. På deciderede kurser udleveres undervisningsmaterialer under kurset. Er du medlem af Outsite+ ligger disse til gratis download på Outsite, og du kan således hente dem uanset om du er på tilmeldt en tur eller ikke.

Betaling
Når du har tilmeldt dig, skal du betale turledergebyret sammen med reservationen af pladsen på turen på outsite.dk under menupunktet Ture / Kurser i menubjælken. Iflg. købeloven har du altid 14 dages returret. Når du betaler for din tur, bekræfter du, at du har gennemlæst og accepteret betingelserne for at deltage. Du skal huske at betale for turen med det samme. Beløbet skal indgå på Outsites konto senest 8 dage fra din tilmelding. Kommer pengene senere risikerer du at blive taget af turen og pladsen frigives.

Afbestilling af guidet tur
Længerevarende tur (varighed mere end 4 dage) Ved afbestilling af en tur, mere end 95 dage før afrejse tilbagebetales gebyret minus et ekspeditionsgebyr pr. person på 50 % af prisen. Ved afbestilling senere end 95 dage, er hele turledergebyret tabt Weekendtur eller forlænget weekendtur (varighed på 4 dage eller mindre) Ved afbestilling af en tur, mere end 15 dage før afrejse tilbagebetales gebyret minus et ekspeditionsgebyr pr. person på 50 % af prisen. Ved afbestilling senere end 15 dage, er hele turledergebyret tabt

Du får turledergebyret, retur, hvis Outsite aflyser en aktivitet af følgende årsager:
• Manglende turleder
• For få tilmeldinger

Du får IKKE turledergebyret retur, hvis Outsite aflyser en aktivitet af følgende årsager:
• Ændring i vejret, som gør at aktivitet ikke kan gennemføres.

• Turlederne aflyser aktiviteten af sikkerhedsmæssige årsager.
• Forårsaget af katastrofer, strejker og andre hændelser, som er af force majeure karakter.

Rejseomkostninger
En guidet tur er i princippet en tur, du selv står for forstået på den måde, at du selv køber dine billetter eller aftaler med andre deltager om at købe sammen, for at få pladser i nærheden af hinanden. Vi oplyser om, hvor og hvordan du kan købe billetter samt oplyser afgang fra København.
Du skal tage af sted i god tid for at møde guiden til tiden. Er dit startsted et andet end København H, hjælper vi også gerne med at finde den rigtige afgang derfra, så du møder de andre deltagere. Guiden møder i princippet først deltagerne på destinationen / startstedet men vedkommende skal i de fleste tilfælde med samme tog fra København. Guiden er dog ikke rejseleder, så han eller hun er først til rådighed under selve vandreturen. Som deltager står du således selv for at købe de billetter, du skal anvende for at komme til startstedet, hvor den guidede tur starter.
En turleder kan godt være flink og behjælpsom ved at står for indkøb af billetter eller andet vedrørende turen, eller arbejdet kan overdrages til en turdeltager. I de tilfælde er dette alene en aftale mellem turlederen/turdeltageren og ikke noget Outsite er ansvarlig overfor.

Aflysning på grund af manglende tilmeldinger
Outsite forbeholder sig ret til at aflyse en tur, hvis der ikke er nok tilmeldinger. Minimum deltagerantal er anført i turens program.

Outsites ansvar for guidede tures afvikling
Outsite er ansvarlig for, at turlederen / guiden møder på stedet, og for at turen gennemføres med den vejledning, der er lovet i programmet for turen. Outsite påtager sig intet ansvar i forhold til forsinkelser eller andet i forbindelse med den rejsehjemmel, deltageren selv har købt, eller som er købt i fælleskøb, turdeltagerne imellem. Outsite påtager sig ej heller ansvar for turens eventuelle ændrede forløb undervejs forårsaget af vind og vejr eller andre forhold, der ligger udenfor Outsites indflydelse.

Under de guidede ture tages der behøringt hensyn til samtlige deltagere hvilket kan betyde at der ændres i programmet undervejs.

‘Ro i lejren’
Outsites kurser og ture gennemføres af og med bistand fra frivillige turledere og undervisere. De gør det, fordi det er sjovt og spændende. De får deres udgifter dækket.

Som tur- eller kursusdeltager skal du derfor regne med at den eller de ledere der er med også er på tur i en vis grad og derfor hygger sig ved bålet sammen med dig og dine medturdeltagere.

Vi tilstræber at der skal være ro i lejren ved ellevetiden, men det betyder ikke at alle skal gå til køjs, men at man skal tage hensyn til de der gerne vil sove.
Når man sidder i muntert lag omkring lejrbålet kan dette selvfølgelig være svært for alle hvorfor du, hvis du vil tidlig i seng, lægger din lejr et stykke væk fra den fælles bålplads!

Den ansvarlige turleder kan til enhver tid kontaktes hvis der er larm/råben rundt om bålet efter kl 23.

Deltagerens pligter
Det er en forudsætning for deltagelse i en Outsite.dk guidet tur, at man er selvhjulpen med hensyn til udstyr og evner i forhold til turens program. Der udsendes materiale vedrørende pakkelister og udstyr inden hver tur. Er du Outsite+ medlem downloader du selv materialet. Deltageren har selv ansvar for at læse materialet igennem, men kan selvfølgelig kontakte turlederen for at få præciseret eller få gode råd om udstyr. Har deltagere mangler ved udstyr eller udstyr der ikke lever op til turens behov iflg. programmet og vejlednningen kan turlederen hjemsende deltageren idet et sådant forhold kan være belastende for de andre deltagere.

Forsikringsforhold og ansvar Outsite
Outsites guider / turledere eller andre medlemmer, der står for en medlemstur / fællestur, kan ikke drages til ansvar for bortkomne effekter under forløbet eller for tilskadekomst. Du er selv forpligtet til at tegne de nødvendige forsikringer i forbindelse med et arrangement. Det gælder både ulykkes , ansvars og indboforsikring.

Billeder og film
Outsites turledere tager ofte billeder eller film under Outsites arrangementer og ture. Outsite ønsker at anvende dette materiale på outsite.dk, i andre af Outsites elektroniske medier, til markedsføring af Outsite, eller i publikationer udgivet af Outsite. Dette gælder også for billeder eller film, som turdeltagerne frivilligt distribuerer på outsite.dk eller i andre medier. Når du melder dig på et Outsite arrangement giver du derfor automatisk tilladelse at disse materialer anvendes.

Rettet juni 2020

Medlemskab

Der er flere typer af medlemskaber. Et gratis medlemskab giver dig adgang til at deltage aktivt i Outsites forum og kommentere artikler, lige som du kan deltage i events og medlemsture. Du kan også selv arrangere dem. Et gratis medlemskab har ingen udløbsdato. De betalte medlemskaber giver dig forskellige typer af fordele. Det gælder f.eks. de gode rabatter i outdoorbutikker. Disse medlemskaber har en varighed af 12. måneder.

Medlemskabet er personligt. Du og en evt. partner skal altså hver især tegne et medlemskab, hvad enten I bor sammen eller ej.

Det er en del af dit gratis eller betalte medlemskab, at vi løbende sender dig nyhedsbreve med nyt om ture, kurser og events.

Sådan bliver du medlem
Du kan tilmelde dig her: https://outsite.dk/bliv-medlem-af-outsite-her?layout=pricingtablecircle  Du kan bruge de almindelige typer af betalingskort og MobilePay.

Umiddelbart efter betaling får du tilsendt en kvittering til den oplyste mail-adresse. Du kan udnytte dine medlemsfordele med det samme herefter. Du finder dit elektroniske medlemskort på 'din profil'.

Fornyelse og opsigelse af et betalt årsmedlemskab
Et årsmedlemskab udløber automatisk. Vi minder dig om datoen nogen tid forinden, så du ikke går glip af fordelene. Så skal du blot forny medlemskabet.

Hvis du har tilmeldt dig automatisk fornyelse, fortsætter dit medlemskab, indtil du opsiger det. Hvis du vil opsige det i løbet af et medlemsår, eller hvis du ikke længere ønsker at være medlem, når året er gået, skal du Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Vi skal have din opsigelse senest 14 dage inden udløbet af dit medlemsår. Vi kvitterer for opsigelsen og sletter dine kontaktoplysninger.

Vi refunderer ikke betalte medlemskaber, hverken helt eller delvist.

Husk at ajourføre dine kontaktoplysninger
Husk at ajourføre dine oplysninger (navn, adresse, e-mail, telefonnummer m.m.). Det gør du på 'din profil'. Vi bruger oplysningerne, når du vil tilmelde dig, og når vi skal sende tur/kursusmateriale til dig. På 'din profil' kan du også ændre eller fjerne dine betalingskortoplysninger.

 

betingelser outsite

Ture og kurser

Du skal være medlem for at kunne deltage på Outsites ture og kurser. 

Du tilmelder dig Outsites ture og kurser her: https://outsite.dk/ture-kurser/kurser-i-friluftsliv-og-vandreture?layout=timeline 
Det fremgår af Outsite, om der er tale om en guidet tur, eller en medlemstur (fællestur). Hvis du før afrejse bliver ude af stand til at deltage i turen, bedes du straks meddele dette.

Betaling sker via betalingskort og MobilePay.
Eventuel betaling eller restbetaling for arrangementet, skal være Outsite i hænde senest 5 bankdage efter tilmelding for at din tilmelding er gyldig.
Du kan kun overdrage din tur til andre efter aftale med enten Outsite eller turlederen.
Du kan som alm. medlem eller Outsite+ medlem højst tilmelde dig to ture ad gangen.

Afbrydelse af tur
Hvis du undervejs på turen vælger at afbryde den planlagte rejse/vandring, skal du selv afholde de ekstra udgifter til for eksempel transport, overnatning og forplejning.

Dit ansvar
Outsite er ikke et rejsebureau, men Outsite har foreningsstatus efter aftale med Rejsegarantifonden. Outsite må derfor gerne opkræve betaling for transport, overnatning og andet på lige fod med et rejsebureau, men kun for medlemmer.

Du har ansvar for dig selv på turene og derfor tilråder vi at du har en rejse- og en fritidsulykkesforsikring. Ved lægehjælp i for eksempel Sverige og Norge kan du blive opkrævet et beløb for konsultation og behandling.

Guidede ture og kurser på Outsite, hvad er det og hvorfor?

Traditionel outsitetur

Vi bag Outsite har som hovedformål at udbrede interessen for og kendskabet til aktivt friluftsliv med vægt på nordisk friluftsliv. Derfor har der i flere år været udbudt ture, som redaktionen i starten oprettede for at få medlemmerne ud i naturen på tur. Dette ’arbejde’ er nu langt hen ad vejen overtaget af medlemmerne, der laver medlemsture (fællesture) for hinanden. Det er både medlemmerne og vi i redaktionen naturligvis rigtig glade for, og vi håber, at dette arbejde fortsætter.

Medlemsture
På medlemsturene er der ikke nogen egentlig guide, men en tovholder. Det forventes derfor at deltagerne i det store hele at være ’selvkørende’, forstået på den måde, at de har det udstyr og de kundskaber, der skal til for at deltage i en tur. Man kan således ikke regne med hjælp og undervisning fra de andre deltagere, ligesom de ej heller er forpligtet til at ændre rute, hvis nogen ikke kan følge med, eller ikke har det rigtige udstyr med. Dette betyder, at mange begyndere, der måske gerne vil med på tur, ikke vover at tilmelde sig og derfor ikke kommer i gang med friluftslivet. For hvad sker der, hvis man ikke kan følge med, ikke kan finde vej, ikke har prøvet at ligge i telt eller shelter etc?

Guidet tur
En guidet tur, et minikursus, en familietur og andre tilsvarende ture er for dig, der aldrig har været på tur før, og som gerne vil have finpudset dine færdigheder. Og for dig som blot har en travl hverdag og ikke 'orker' at planlægge din egen tur, og blot vil have mulighed for at tilmelde dig, betale turledergebyret, der typisk er på mellem 200 og 2000 kr. alt efter turens varighed og destignation, og få alle informationer og en guide, der ’fører’ dig rundt på turen, uden at du selv skal holde styr på ruten. På en guidet tur eller minikursus, foregår turen på deltagernes præmisser. Undervejs på selve turen kan man få undervisning i pakning af rygsæk, finjustering af rygsækkens bæresystem, hjælp og fiduser til lejrslagning, kogegrej og brændere, kort og kompas og hvad der ellers efterspørges under turen. Man behøver dog ikke deltage i undervisning, det er helt frivilligt. Outsite.dk og turlederen bistår med køreplaner og tider, så du let og problemfrit kan bestille dine billetter uden, at skulle lede på nettet efter trafikselskaber og køreplaner, ligesom vi hjælper med ruteplaner hvis du vil køre i bil. Outsite.dk gør det muligt at arrangere evt. samkørsel, idet du kan spørge de andre turdeltagere i turens tråd.

Er du medlem af Outsite+ er din deltagelse i de fleste ture gratis (Du betaler ikke turledergebyr, men selvfølgelig rejsen til og fra samt din proviant). De forskellige kompendier vil også ligge gratis til din rådighed og download på Outsite.
Betaling for ture og evt. medlemsskab foretages på MobilePay: 61669559 (Christian)

Hunde
Der må ikke medbringes hunde på Outsites ture med mindre dette er aftalt med turlederen!

Kompendium / undervisningsmateriale
På guidede ture får du tilsendt kompendiet ’Jeg skal på tur i Sydsverige’, ’Jeg skal på kanotur’, eller ’Jeg skal på sommerfjeld’, alt efter hvilken tur eller ture du er tilmeldt. På deciderede kurser udleveres undervisningsmaterialer under kurset. Er du medlem af Outsite+ ligger disse til gratis download på Outsite, og du kan således hente dem uanset om du er på tilmeldt en tur eller ikke.

Betaling
Når du har tilmeldt dig, skal du betale turledergebyret sammen med reservationen af pladsen på turen på outsite.dk under menupunktet Ture / Kurser i menubjælken. Iflg. købeloven har du altid 14 dages returret. Når du betaler for din tur, bekræfter du, at du har gennemlæst og accepteret betingelserne for at deltage. Du skal huske at betale for turen med det samme. Beløbet skal indgå på Outsites konto senest 8 dage fra din tilmelding. Kommer pengene senere risikerer du at blive taget af turen og pladsen frigives.

Afbestilling af guidet tur
Længerevarende tur (varighed mere end 4 dage) Ved afbestilling af en tur, mere end 95 dage før afrejse tilbagebetales gebyret minus et ekspeditionsgebyr pr. person på 50 % af prisen. Ved afbestilling senere end 95 dage, er hele turledergebyret tabt Weekendtur eller forlænget weekendtur (varighed på 4 dage eller mindre) Ved afbestilling af en tur, mere end 15 dage før afrejse tilbagebetales gebyret minus et ekspeditionsgebyr pr. person på 50 % af prisen. Ved afbestilling senere end 15 dage, er hele turledergebyret tabt

Du får turledergebyret, retur, hvis Outsite aflyser en aktivitet af følgende årsager:
• Manglende turleder
• For få tilmeldinger

Du får IKKE turledergebyret retur, hvis Outsite aflyser en aktivitet af følgende årsager:
• Ændring i vejret, som gør at aktivitet ikke kan gennemføres.

• Turlederne aflyser aktiviteten af sikkerhedsmæssige årsager.
• Forårsaget af katastrofer, strejker og andre hændelser, som er af force majeure karakter.

Rejseomkostninger
En guidet tur er i princippet en tur, du selv står for forstået på den måde, at du selv køber dine billetter eller aftaler med andre deltager om at købe sammen, for at få pladser i nærheden af hinanden. Vi oplyser om, hvor og hvordan du kan købe billetter samt oplyser afgang fra København.
Du skal tage af sted i god tid for at møde guiden til tiden. Er dit startsted et andet end København H, hjælper vi også gerne med at finde den rigtige afgang derfra, så du møder de andre deltagere. Guiden møder i princippet først deltagerne på destinationen / startstedet men vedkommende skal i de fleste tilfælde med samme tog fra København. Guiden er dog ikke rejseleder, så han eller hun er først til rådighed under selve vandreturen. Som deltager står du således selv for at købe de billetter, du skal anvende for at komme til startstedet, hvor den guidede tur starter.
En turleder kan godt være flink og behjælpsom ved at står for indkøb af billetter eller andet vedrørende turen, eller arbejdet kan overdrages til en turdeltager. I de tilfælde er dette alene en aftale mellem turlederen/turdeltageren og ikke noget Outsite er ansvarlig overfor.

Aflysning på grund af manglende tilmeldinger
Outsite forbeholder sig ret til at aflyse en tur, hvis der ikke er nok tilmeldinger. Minimum deltagerantal er anført i turens program.

Outsites ansvar for guidede tures afvikling
Outsite er ansvarlig for, at turlederen / guiden møder på stedet, og for at turen gennemføres med den vejledning, der er lovet i programmet for turen. Outsite påtager sig intet ansvar i forhold til forsinkelser eller andet i forbindelse med den rejsehjemmel, deltageren selv har købt, eller som er købt i fælleskøb, turdeltagerne imellem. Outsite påtager sig ej heller ansvar for turens eventuelle ændrede forløb undervejs forårsaget af vind og vejr eller andre forhold, der ligger udenfor Outsites indflydelse.

Under de guidede ture tages der behøringt hensyn til samtlige deltagere hvilket kan betyde at der ændres i programmet undervejs.

‘Ro i lejren’
Outsites kurser og ture gennemføres af og med bistand fra frivillige turledere og undervisere. De gør det, fordi det er sjovt og spændende. De får deres udgifter dækket.

Som tur- eller kursusdeltager skal du derfor regne med at den eller de ledere der er med også er på tur i en vis grad og derfor hygger sig ved bålet sammen med dig og dine medturdeltagere.

Vi tilstræber at der skal være ro i lejren ved ellevetiden, men det betyder ikke at alle skal gå til køjs, men at man skal tage hensyn til de der gerne vil sove.
Når man sidder i muntert lag omkring lejrbålet kan dette selvfølgelig være svært for alle hvorfor du, hvis du vil tidlig i seng, lægger din lejr et stykke væk fra den fælles bålplads!

Den ansvarlige turleder kan til enhver tid kontaktes hvis der er larm/råben rundt om bålet efter kl 23.

Deltagerens pligter
Det er en forudsætning for deltagelse i en Outsite.dk guidet tur, at man er selvhjulpen med hensyn til udstyr og evner i forhold til turens program. Der udsendes materiale vedrørende pakkelister og udstyr inden hver tur. Er du Outsite+ medlem downloader du selv materialet. Deltageren har selv ansvar for at læse materialet igennem, men kan selvfølgelig kontakte turlederen for at få præciseret eller få gode råd om udstyr. Har deltagere mangler ved udstyr eller udstyr der ikke lever op til turens behov iflg. programmet og vejlednningen kan turlederen hjemsende deltageren idet et sådant forhold kan være belastende for de andre deltagere.

Forsikringsforhold og ansvar Outsite
Outsites guider / turledere eller andre medlemmer, der står for en medlemstur / fællestur, kan ikke drages til ansvar for bortkomne effekter under forløbet eller for tilskadekomst. Du er selv forpligtet til at tegne de nødvendige forsikringer i forbindelse med et arrangement. Det gælder både ulykkes , ansvars og indboforsikring.

Billeder og film
Outsites turledere tager ofte billeder eller film under Outsites arrangementer og ture. Outsite ønsker at anvende dette materiale på outsite.dk, i andre af Outsites elektroniske medier, til markedsføring af Outsite, eller i publikationer udgivet af Outsite. Dette gælder også for billeder eller film, som turdeltagerne frivilligt distribuerer på outsite.dk eller i andre medier. Når du melder dig på et Outsite arrangement giver du derfor automatisk tilladelse at disse materialer anvendes.

Rettet juni 2020