Opeongo Arial A1

Opeongo Arial A1 er et telt, der kan sættes op i træerne og et nyt Kickstarter-projekt. Det er jo ærligt talt ingen nyhed med telte i træerne, men måske Arial A1 har noget, de andre ikke har?

Opeongo Arial A1

Telt til træerne

Arial A1 teltet er ikke lige til vandring men måske til hyggeture og som sjov i haven? Det er et solo-telt, der kan klare vægten af to. Du kan altså nyde udsigten med en, som du ikke gider sove sammen med.

Vægt: 2700 gram
Størrelse: LxBxH 203 x 69 x 90 cm.
Pakstørrelse: 67 x 16 cm.
Kapacitet: 200 kg.
Materialer ydertelt: 40D Nylon
Materialer bund: 210 D Ripstop Nylon PU 4000
Teltstænger: 7000 series Aluminium
Pris: ca. 2070 kr. (299 dollars)

Med en kampvægt på næsten 3 kg og en ret stor pakstørrelse afskriver vi Arial A1 til vandreture. Man kan selvfølgelig godt, for intet er umuligt, og set i sammenligning med hængekøjer er vægten måske ok. Størrelsen og kapaciteten er ret god, og du kan nærmest bruge alle liggeunderlag.

telt til træerne

Opsætningen ser faktisk ret smart ud, og andre producenter kunne faktisk kigge lidt på dette. Det ser let ud at få spændt teltet op, men om det er sådan i virkeligheden, må vi vente med at se, til de første anmeldelser udkommer.

Man kan næsten ikke tro det, men du kan faktisk slå Arial op som et almindeligt telt på jorden… var den også en poncho, havde Kickstarter-wow-effekten været fuldendt...

Gammelt vin på nye flasker?

Vi kender flyvende telte, trætelte osv. i forvejen. Outsite har bl.a. testet flere Tentsiles og Flying Tent. Vi har også skrevet om et telt, der nærmest er identisk med Arial A1, nemlig Treez Treetent Alpha. Billedet taler for sig selv, og Alpha er endda fra 2003 - kun 17 år ældre end denne “nyhed”. Læs om flere trætelte her: https://www.outsite.dk/tips-og-tricks/laering-om-friluftsliv/telt/405-telt-til-traerne-og-andre-tree-tent-samt-haengekoejer

trætelt

Der er altså kort sagt intet nyt over projektet her, men derfor er det ikke nødvendigvis dårligt. Det er vores erfaringer, at træ-telte både er ret sjove og ret gode at sove i. Vil du prøve noget “nyt”, kan du da forsøge her: https://www.kickstarter.com/projects/opeongo/aerial

Får du Arial A1 hjem, så må du meget gerne dele din erfaring med os.

Chefredaktør
Jeg er passioneret vandrer og grejnørd. Jeg skriver om vandring og friluftsliv, med mine egne ord og egne øjne. Jeg er til nordisk friluftsliv og elsker at vandre i Danmark, på Skåneleden og i fjeldene i Lapland.