Trangia nyheder 2021

Det er ikke mange eller imponerende nyheder, Trangia kommer med i år. Dog er den længe ventede kogebog endelig udkommet. Derudover en spork; T-Spoon og et hylster til din tang.

trangia nyheder 2021

Trangia Moment - Kogebog

Endelig er den her! Kogebogen fra Trangia: Trangia Moment. Den er skrevet af outdoorkokkene Nathalie Spjälle og Eric Tornblad og inspirerer til madlavning på dit yndlingskogegrej. Det er en bog, du skal eje, hvis du er outdoorentusiast - intet mindre. Trangia Moment er på 90 sider og findes kun på engelsk. Pris: 69,-

trangia moment ny bog

Trangia T-Spoon

Ja jo, hvad skal man mene? En ny spork i bioplast, denne gang fra Trangia. Den virker nu holdbar nok og har allerede vundet priser, blandt andet Scandinavian Outdoor Award i 2020. Den virker dog lidt malplaceret i Trangias sortiment. Hvorfor er den ikke i aluminium f.eks.? Men 14 gram vejer den og passer ind i dit Trangia. Selvfølgelig.

Trangia t spoon

Nyt etui til din Trangiatang

Som noget nyt ligger din tang nu i et etui, når du køber et nyt Trangia-sæt. Det er ganske fint, da tangen ellers kunne ridse gryder, slip-let o.s.v.

nyt etui til din trangia tang

 

Flere Trangianyheder

Derudover kan du finde specielle nyheder hos Danmarks førende Trangia-forhandler. Se f.eks. Trangias nye tasker, læderetui og mange andre dimser: https://spejdergear.dk/shop/trangia-769s1.html

Chefredaktør
Jeg er passioneret vandrer og grejnørd. Jeg skriver om vandring og friluftsliv, med mine egne ord og egne øjne. Jeg er til nordisk friluftsliv og elsker at vandre i Danmark, på Skåneleden og i fjeldene i Lapland.