Helly Hansen Odin Infinity Insulated Skaljakke

Helly Hansen har lanceret den nye Odin Infinity Insulated Skaljakke, der i princippet, er en varmere udgave af Odin-jakken, som vi gav top-karakter i efteråret. Odin Infinity Insulated er til vinterfriluftsliv og udviklet, i samarbejde med Norsk Folkehjælp.

helly hansen odin infinity insulated jacket skaljakke

Ny skaljakke fra Helly Hansen

Odin-jakken var, da jeg testede den i Norge i efteråret, en af de skaljakker, hvor regn, blæst og slud, bare kunne komme an. Når jakken holder elementerne ude, kan man nyde naturen, på en helt anden, og afslappet måde. Derfor fik Odin topkarakter. Se testen her...

Nu er Helly Hansen klar med en isoleret udgave, til vinterfriluftsliv - og det er ret interessant.

For kan Helly Hansen med den nye Odin, endnu engang designe en jakke, der kan give dig roen, til at nyde omgivelserne, på en behagelig måde? Infinity Insulated Skaljakken findes til kvinder og mænd og er udviklet, i samarbejde med Norsk Folkehjælp. Et samarbejde vi har skrevet om tidligere, der giver begge parter enorm meget. Norsk Folkehjælp har brug for udstyr de kan stole på, og ikke skulle tænke på andet, end redningen. Helly Hansen får god viden fra alle de frivillige, og kan dermed designe noget, der er rigtig godt.

isoleret skaljakke

Priser og flere priser

Og det kan vi andre så også nyde godt af. Selvom vi ikke har testet jakken (endnu), så kan vi måske læne os opad, nogle af de mange, og rigtig flotte anmeldelser:

På ISPO vandt jakken guld i udendørssegmentet som det bedste produkt i kategorien isoleret tøj; dommerne begrundede det med jakkens innovation, kvalitet og funktionalitet. Odin jakken har også modtaget den særlige ”Sustainability Achievement” – en pris der begrundes med den nye bæredygtige LIFA INFINITY PRO teknologi. Blandt et rekordstort antal indsendelser er Odin jakken desuden kåret som vinder af ”Outdoor Retailer Innovation Awards”, igen på basis af design, innovation og bæredygtighed. Senest har jakken modtaget en Red Dot Award. I konkurrence mod 60 andre produkter, indsendt fra hele verden, valgte dommerne Odin jakken som et af de mest banebrydende produkter.

skaljakke fra helly hansen

I den officielle udtalelse fra ISPO Award juryen står der bl.a.:

”Bæredygtig ned til den sidste centimeter sygtråd. Helly Hansen redefinerer opbygningen og brugen af bæredygtige materialer med den nye membran. En perfekt blanding af vandafvisende materialer forarbejdet til en teknisk jakke, som er skabt helt uden brug af kemi. Takket været stoffets indbyggede funktionelle egenskaber, er det fuldstændig vandavisende uden DWR-behandling. Selv farveprocessen er bærdygtig og dermed et eksempel på, hvad der er muligt at opnå for at beskytte vores planet”.

Helly Hansen Odin

Du kan lige nå at lægge jakken i kurven, og købe den som julegave, eller som forkælelse til dig selv (hvis du køber på en dansk webshop med hurtig levering). Jakken har en ret god pris, der kendetegner Helly Hansen; Det er ikke ågerpriser for et logo, men en rigtig god pris, på et rigtig godt produkt: 5000 kr. 

Jakken indeholder mange fede features, som vi ikke vil remse op her, men du kan læse meget mere om jakken her:

Til kvinder: https://www.hellyhansen.com/en_dk/w-odin-infinity-insulated-jkt-63068 

Til mænd: https://www.hellyhansen.com/en_dk/odin-infinity-insulated-jacket-63063 

Action-foto af: Nate Brown Produkt-foto af: Helly Hansen

Chefredaktør
Jeg er passioneret vandrer og grejnørd. Jeg skriver om vandring og friluftsliv, med mine egne ord og egne øjne. Jeg er til nordisk friluftsliv og elsker at vandre i Danmark, på Skåneleden og i fjeldene i Lapland.