Eno hammock nyheder 2023

Eno udkommer med en ny hængekøje Eno TravelNest Hammock, ny og spændende stol og så har de været kreative på deres ny Talon Hammock Organizer og Microtune Ridgeline.

eno hammock nyheder

Eno Hammock

Eno (Eagle Nest Outfitters) Hammocks er et spændende og anderledes brand, som Outsite mødte på messe, for nogle år tilbage. Den historie er nærmest legendarisk, da Eno stadig husker de vilde danskere, der fik et kæmpe køjestativ til at være, i en VW Polo, og kørte stativet hele vejen til Danmark - med 4 personer i bilen. Bevares, vi måtte også stille 12 øl på parkeringspladsen... Der var simpelthen ikke plads til dem i bilen (helt seriøst).

Any way... nyhederne...

Eno TravelNest Hammock + Straps Combo

Eno TravelNest Hammock er en af nyhederne, der udkommer i 2023. Hængekøjen er en gathered end uden myggenet, men som noget nyt udkommer den, med suspensions (ophæng til hængekøjen). 

Hængekøje Eno TravelNest Hammock
Vægt 794 gram
Materialer teltdug 70D nylon
Størrelse 270 x 150 cm
Antal personer 1
Pris Ukendt - udkommer i 2023

Eno TravelNest Hammock er desuden Bluesign godkendt. 

eno travelnest 2023

Eno Lounger GL Chair

Eno Lounger GL Chair er endnu en nyhed til 2023. Stolen giver mange muligheder, og dumber lige ned, i et hul i markedet. Stolen kan bruges på vandreture, hvor man virkelig har brug for støtten i ryggen, i shelters (ude på kanten, når du sidder ved bålet), på stranden o.s.v. Desværre har Eno ikke holdt vægten helt så langt nede. 

Stol Eno Lounger GL Chair
Vægt 1100 gram
Materialer teltdug 210D ripstop nylon
Størrelse 160 x 79 x 50 cm
Antal personer 1
Pris Ukendt - udkommer i 2023

eno lounger gl chair

Eno Talon Hammock Organizer og Microtune Structural Ridgeline

Eno Talon Hammock Organizer er en ny lomme til din hængekøje, og hvorfor ikke? Normalt skal man købe organizeren når man bestiller hængekøjen, men nu kan man købe en mere/en ekstra. Passer også til andre køjer end Eno.

eno talon hammock organizer og microtune ridgeline

Eno Microtune Structural Ridgeline er også en rigtig fin udvidelse af sortimentet, da vi hører mange deltagere på vores køjekursus, spørge om man kan købe en ridgeline. Det kan man i 2023!

Alt i alt ok nyheder fra Eno, selvom vi havde håbet på flere hængekøjer. 

Chefredaktør
Jeg er passioneret vandrer og grejnørd. Jeg skriver om vandring og friluftsliv, med mine egne ord og egne øjne. Jeg er til nordisk friluftsliv og elsker at vandre i Danmark, på Skåneleden og i fjeldene i Lapland.