Kupilka nyheder 2003

Kupilka 33 Junior bowl og Kupilka 12 Junior Cup er slet ikke så ringe tænkt. Det er en god størrelse til børnene, men også en god udvidelse, til din Kupilka service.

kupilka 33 junior bowl 

Kupilka 33 Junior bowl og Kupilka 12 junior cup

Går man gennem Kupilkas sortiment af service, er nyhederne Kupilka 33 Junior bowl og Kupilka 12 junior cup, slet ikke så tosset. På ovenstående billede kan du se nyhederne i grønt, midt i billedet. Ved siden af i brun, rød og blå er Kupilka 55 Bowl, der er god til store portioner. Kupilka 33 Junior Bowl er god til en morgenmadsportion, salat, desert o.s.v. 33'eren er altså bestemt velkommen i sortimentet, til os der elsker Kupilka. Junior er på 33 cl. og junior koppen på 12 cl. (den mindste kop var ellers 21 cl. Kupilkas shotglas er på 5 cl.). 

På billedet kan du også se Kupilkas Mummitrolde kopper, og en blanding af alle deres hyggelige produkter, og farvesortiment. 

Chefredaktør
Jeg er passioneret vandrer og grejnørd. Jeg skriver om vandring og friluftsliv, med mine egne ord og egne øjne. Jeg er til nordisk friluftsliv og elsker at vandre i Danmark, på Skåneleden og i fjeldene i Lapland.