Liteway ul telte og rygsække

Liteway er et Ukrainsk firma, der laver ultralight telte og rygsække, og meget mere. Hvad med et telt på 570 gram hhvor der er ståhøjde og plads til 4 personer? Eller en rygsæk på 50 liter, der vejer 500 gram?

liteway equiptment

Liteway tarp telte

Der er to nyheder fra Liteway på tarp telt området. Liteway Pyraomm Dou tarp og Liteway Pyraomm Max tarp. Fælles for teltene er, at de er pyramideformet, og kræver f.eks. en vandrestav, for at slå teltet op. De giver dig nogle besparelser på vægten, hvis du alligevel har vandrestavene med ud på vandreturen.

Tarp telte er ret interessante men de store producenter har indtil videre holdt sig væk fra markedet. Det kan man undre sig over. Liteway har dog taget kampen op.

Liteway Pyraomm Dou tarp

Liteway Pyraomm Dou tarp er et 2-personers tarp telt, hvor du til nød også har plads til 3 personer. Tarp teltet er lavet af ultralette materialer, og derfor er vægten lav, men prisen også høj (materialerne koster meget).

Tarp telt Liteway Pyraomm Dou tarp
Vægt fra 395 gram
Materialer teltdug 0.8 oz Dyneema® Composite Fabric CT2E
Størrelse 272 x 174 x 130 cm
Antal personer 2
Pris ca 4600,- 

 

liteway pyraomm duo dark tarp dcf pyramide telt

 

Liteway Pyraomm Max tarp

Liteway Pyraomm Max tarp er et 2- til 4-personers tarp telt. Pyraomm Max er et pyramide telt, med ståhøjde (op til 185 cm.), hvilket er ret imponerende, vægten taget til betragtning:

Tarp telt Liteway Pyraomm Max tarp
Vægt fra 570 gram
Materialer teltdug 0.8 oz Dyneema® Composite Fabric CT2E.08
Størrelse 276 x 276 x 185 cm
Antal personer 2-4
Pris ca 6700,- 

 

liteway pyraomm max tarp tent tarp telt

Liteway Biggie Pack X-Pac 45L

Liteway Biggie Pack X-Pac 45L er en ultralight rygsæk på 45 L. Vægten starter på 500 gram (str. medium) og prisen er da ret god:

Rygsæk Liteway Biggie Pack X-Pac 45L
Vægt fra 500 gram
Materialer teltdug X-Pac backpack laminate
Størrelse 45 liter
Maks behagelig belastning 12 kg.
Pris ca 1500,- 

 

liteway biggie pack 45 rygsaek

Vil du vide mere om Liteway, så se deres hjemmeside: https://liteway.equipment/

Chefredaktør
Jeg er passioneret vandrer og grejnørd. Jeg skriver om vandring og friluftsliv, med mine egne ord og egne øjne. Jeg er til nordisk friluftsliv og elsker at vandre i Danmark, på Skåneleden og i fjeldene i Lapland.