Primus nyheder

Primus fejrer 130 års jubilæum i år men det forhindrer dem ikke i, at tænke i nyheder. Se bl.a. Primus Lite XL, Alika Stove og jubilæums gasbrænderen.

primus lite xl

Primus Lite XL

En af min absolut favorit gasbrændere er Primus Lite+, der nu kkommer i en større version, Primus Lite XL. Bevares, nyheden får os da ikke til at falde på halen, men det er fedt at den kommer. For Lite+ kan være lidt for lille, når man er 2+ afsted på vandretur. 

  

Gasbrænder Primus Lite XL
Vægt 460 gram
Materialer teltdug Hårdanoiseret Aluminium
Liter 1
Antal personer 2+
Pris 1399,- spar 10% med Outsite medlemskab

Primus SIP Power gas

Primus er klart foran på gas-området. Længder foran alle andre. For år tilbage kom de med deres vintergas, der er den eneste gas, der kan brænde ned til -22 C. Ingen har fuldt trop. Nu kommer Primus med SIP Power gas der er et bud, på bæredygtigt gas. Det er ikke biogas der er i dåsen, og her bliver det nok lidt kringlet; Når du køber en gasdåse, støtter Primus biogas, og udviklingen heraf. Men! Alle komponenter i gasdåsen er lavet i Europa, produktionen og opfyldningen sker i Europa, og dermed mindskes transporten af gassen, og det sparer CO2.

primus sip power gas 

Det er altså et skridt, i den rigtige retning, og det er værd at støtte.

Primus Alika Stove

Primus Alika stove er det der traditionelle campingkøkken, som vi kender. Og det holder! Når man skal på sheltertur, eller dyrke andet friluftsliv der ikke kræver rygsæk, er et campingkøkken det eneste rigtige! Virkelig praktisk og du kan have større gryder på gasblussene. 

primus alika stove gaskøkken og campingkøkken

Gasbrænder Primus Alika Stove
Vægt 4700 gram
Materialer teltdug Aluminium
Blus 2
Antal personer 2+
Pris 1899,-

 

 

Primus Heritage Classic Trail Stove

Primus Heritage Classic Trail Stove er primus jubilæums gasbrænder, og en alle nørder og fans skal eje! Lækker jubilæumsæske, lækkert logo i brænderen og gardin gasbrænder til friluftslivet.

primus heritage classic Trail Stove jubilæum 130 år

Gasbrænder Primus Heritage Classic Trail Stove
Vægt 230 gram
Materialer teltdug Aluminium og rustfrit stål
Blus 1
Antal personer 1+
Pris Ca 399,-

 

Primus har endda flere nyheder end vi kan nå at skrive om her. I deres 130 år ligger Primus bestemt ikke stille, og har flere spændende nyheder her: https://www.primusequipment.com/se/sv-se/new-arrivals 

Chefredaktør
Jeg er passioneret vandrer og grejnørd. Jeg skriver om vandring og friluftsliv, med mine egne ord og egne øjne. Jeg er til nordisk friluftsliv og elsker at vandre i Danmark, på Skåneleden og i fjeldene i Lapland.