Brunton HeatSync Bench Warmer

Bruntons HeatSync er en serie af produkter, der kan give dig ekstra varme på din tur. De fungerer ved, at du sætter en powerbank eller andre dimser med 2,1A 5V. ud, herefter får du varmen. HeatSync findes i fire forskellige versioner: en vest, stol (trekkerchair), zone eller bænkevarmeren. Vi har lånt en HeatSync Bench Warmer af Brunton, og den skal da testes på en vintertur. Bænkevarmeren er en pude, så du mindsker kulden nedefra. Du kan sidde direkte på jorden, også selvom det er vådt. Den er nemlig vandtæt.

brunton heatsync bench warmer varme pude

Varme på din tur

Jeg åbner kassen og kigger ned. Jeg er faldet over dette spændende produkt i Bruntons katalog. Jeg har aldrig set et i outdoorbutikkerne, så det vækkede min nysgerrighed. Hvad mon sådan en fætter kan, og hvorfor pokker findes de ikke i butikkerne?

brunton heatsync

Nu har jeg den i hænderne, og det tegner da lovende. Man kunne tro, at man kunne mærke varmelegemerne igennem puden, men det er ikke tilfældet. Varmelegemerne er af carbonfiber, og der er ingen lyd, når man folder den. Puden kan faktisk rulles sammen, så den kan pakkes forholdsvis godt. Når man så mærker på Bench Warmeren, virker den ret robust, og man finder hurtigt ud af, at det er et godt og gennemtænkt produkt.
På undersiden er der nogle skridsikre dutter, der sørger for, at puden ikke rutcher rundt under dig. Man finder en lomme, hvor batteriet kan ligge, men du får varmet ballerne. Man tænker så, om lommen er vandtæt. Og ja, det er den. Faktisk er hele bænkevarmeren vandtæt. Det gælder også lynlåsen til batterilommen.

brunton bench warmer vandtaet batteripose

Umiddelbart virker produktet til at kunne holde til noget, og derfor er jeg spændt på testen.

Brunton Bench Warmer fakta

Længde: 45,7 cm.
Brede: 34,29 cm.
Vægt: 360 gram (uden power bank).

USB 4000mAh 2,1A:
55 grader i 2,7 timer.
45 grader i 4,3 timer.
38 grader i 7,0 timer.

USB 9000mAh 2,1A:
55 grader i 6,1 timer.
45 grader i 9,8 timer.
38 grader i 16 timer.

bench warmer med skrid sikker bagside

38 grader i 7 timer? Det vil sige, at jeg kan lægge bænkevarmeren ned i bunden af min sovepose og få varmet tæerne hele natten ved et 4000mAh batteri? Eller to nætter på et 9000mAh batteri. Det er jo ret interessant. Hvor meget kan man så spare på soveposen eller vægten andre steder?

Man kan selvfølgelig også bare sætte sig ned i 16 timer en vinterkold dag og kigge på livet, der går forbi.

Man kunne jo også tage den ind på kroppen og få lidt ekstra varme. Husk dog aldrig at lægge puden op af din bare hud. Sørg for, at der altid er tøjlag mellem dig og varmeren.

Hvordan virker en Bench warmer

hvordan-virker-en-bench-warmer.jpg

 

Sæt en powerbank til Bench warmeren. Powerbanken skal have 2,1A og 5V.

 

 

Hold "B" knappen nede, til den pulser rødt. Du skifter imellem høj (rødt lys), mellem (gult lys) og lav (grønt lys) ved at trykke på "B" knappen. 

 

 

Læg powerbanken ned i det vandtætte lomme.

I weekenden skal den testes på en vinterworkshop. Det bliver ikke mig, men en anden af Outsites brugere der har tendens til at være en frossenpind. Det er derfor rigtig interessant om hun kan lide Bruntons Heatsync bench warmer.

Chefredaktør
Jeg er passioneret vandrer og grejnørd. Jeg skriver om vandring og friluftsliv, med mine egne ord og egne øjne. Jeg er til nordisk friluftsliv og elsker at vandre i Danmark, på Skåneleden og i fjeldene i Lapland.