Vessyl kop der ved hvad du drikker

Vessyl Mark One

En Vessyl kop der ved hvad du drikker, om du har drukket nok og ved hvor mange kalorier du har indtaget. Galt eller genialt? Overvågning på meget højt plan eller er der faktisk noget vi kan bruge denne meget intelligente kop til på vores outdoorture? 

vessyl kop der ved hvad du drikker

Intelligent kop

En Vessyl er en kop der ved hjælp af advancerede censorer analyserer din drik og fortæller dig hvad der er i. Det i sig selv er ikke særligt smart, da du højest sandsynligt godt selv ved hvad du har hældt i. Men er det så bare en "smart" dims eller er der mere i den?

En Vessyl holder styr på hvad du drikker i løbet af dagen og kan fortælle dig hvis du har drukket for lidt vand og så begynder det at være smart. Har du tendens til at drikke for lidt og derfor døje med hovedpine eller dehydrering, så er der måske allerede en gave til dig selv her. Den er faktisk så smart og den også ved om der er isterninger i koppen og alt tæller jo med i det store regnskab. Af væsker går analsen fra vand over kaffe, alkohol og tykkere drikke såsom milkshake og yoghurt.

Hvad kan den ikke "smage"?

Mark One som Vessyl kalder deres først kop, kan ikke fortælle dig om din drik er giftig, men de arbejder faktisk på en der kan. Det er jo ret smart, for hvis du drikker direkte fra en sø eller vandløb, ville den kunne fortælle dig om du bare skal stikke snuden i eller om du skal hive dit LifeStraw op i stedet.

Du kan godt proppe din Vessyl i køleskabet, men de fraråder på det kraftigeste at du propper den i microen.

intelligent kop med sensor

Vessyl kan mere

Der kan være 385 ml i koppen og der følger vandtæt låg med, så den kan bruges til aktivitet som vandring og løb f.eks. Du tænker måske også på at tabe dig lidt i stedet for at gå UL? Det kan den også hjælpe dig med. Du vil nok blive overasket over hvor meget sukker og kalorier du indtager i løbet af en dag eller uge og den indbygget sladderhank holder ikke mund. 

Koppen holder også øje med dit koffein indtag, så derfor kan du også undgå de søvnløse nætter og resten af dagen kan den hjælpe dig med at være lidt skarpere end normalt ved at hjælpe dig med sukkerindtaget og at forblive hydreret.

kop til vandretur

Vessyl App

Vessyl kan samarbejde med din telefon. Appen holder styr på alle dataer for drinks eller drikkevare du indtager. Der er snart en international database på vej som kan fortælle om det er en Carlsberg eller Heineken du indtager. Om kaffen er fra Starbucks eller DSB kiosken (arr måske ikke DSB kiosken, men den ved faktisk allerede om det er Starbucks). 

Du kan opstille mål med Appen der så forsøger at hjælpe dig og din svage rygrad til at opnå målene.

Vi spørger dig, er den gal eller genial? Ville du bruge den på vandretur eller i hverdagen?

Chefredaktør
Jeg er passioneret vandrer og grejnørd. Jeg skriver om vandring og friluftsliv, med mine egne ord og egne øjne. Jeg er til nordisk friluftsliv og elsker at vandre i Danmark, på Skåneleden og i fjeldene i Lapland.