Nyamuk sjovt og anderledes telt

Nyamuk telt, hængekøje og sovepose i én

Nyamuk er et forsøg på at kombinere teltet med en hængekøje og en sovepose, så du kun skal have en ting med - Nyamukken. Den deler navn med en myg og praler af dens myggenet - og sjovt nok, for det er jo set før? Det er dog en sjov tanke at sætte overnatningsformerne sammen, så man på en tur selv kan vælge hvordan man vil sove. Er der vådt og fugtigt i skovbunden, fyldt med flåter eller kuperet, så tager man hængekøjen. Er der ikke mange træer, eller vil der komme et ordenligt regnskyl, så er det teltet man vælger. Vi spørger igen - Galt eller genialt?

nyamuk telt

Sjovt telt og hængekøje

Det er da sjovt tænkt men desværre kan vi ikke komme med nogle fakta af betydning, der måske kan hjælpe dig med din dom. Vi har ikke kunne finde vægt eller hvilke materialer der bliver brugt, men opfindelsen er også ret ny endnu. Vi kan derfor kun sige at designeren Leonie Bergmaler lover ultra light vægt, en minimum af fylde og høj kvalitet af polyester.

telt haengekoeje og sovepose i et nyamuk

Det hele skulle være overraskende let at slå op (men hvem ved?) og hele herligheden skulle kunne slås op, ved hjælp af kun en stang. En ting, som producenten er ærlig omkring er at teltkøjen nok ikke ville kunne klarer de store eventyr, men mest er til baghaven og korte vandreture i forholdsvis godt vejr.

nyamuk haengekoeje

Vi spørger nu igen: Er det galt eller genialt? Hvis nu denne herlighed kommer ned på 1-1,5 kg. og kan klarer det mest alm. vejr på vores bredegrader er det så et hit?

Chefredaktør
Jeg er passioneret vandrer og grejnørd. Jeg skriver om vandring og friluftsliv, med mine egne ord og egne øjne. Jeg er til nordisk friluftsliv og elsker at vandre i Danmark, på Skåneleden og i fjeldene i Lapland.