G-Stove Heat

G-Stove imponerede os meget, da vi modtog deres lavvu-ovn. Deres kreativitet overstiger mange andre producenter og så er prisen bestemt god på et fedt produkt i god kvalitet. Ny er de tilbage med en ny ovn, G-Stove Heat, der i modsætning til forgængeren ikke har bageovn i bagenden. Er det så en nyhed og er det så ikke at fjerne kreativiteten fra produktet? Nej!

g stove heat

Større ovn - mere Heat

Når G-Stove har fjernet ovnen er det fordi de har gjort plads til mere brænde og større (længere) kævler. Det gør at du ikke skal være så meget over ilden som ved den gamle version og du kan dermed opvarme mere og i længere tid. Hvis du derfor ikke vil bruge bageovnen eller har en større lavvu/telt at opvarme, så er G-Stove Heat til dig. 

Fakta

Ovn/Specifikationer G-stove Heat
Vægt (kilo) 10 kg. (total vægt)
Mål (Længde x Brede x Højde i cm.) 39x22x228 (højden er med skorsten)
Bageovn Nej
Materialer Rustfrit stål
Medfølger Ovn, 2 riste, askepind/skovl og gnistfanger til skorsten
Ekstra udstyr Kaffeknægt/tørrestativ, vand tank, isoleringsrør,
taske, skorstenrør (36,5 cm.), L-rør, Bageovn til skorstenen
og skorstenshandsker/grillhandsker
Pris Fra ca. 2000,-

Vi har endnu ikke testet den, men på Outdoortræffet på Kongskilde Friluftsgård i April, vandt en (meget) glad vinder en G-Stove Heat ovn til sin lavvu. Vi har dog testet den gamle version og du kan se videoen her:

Flere nyheder fra G-Stove

G-stove har også lavet det længe ventet L-skorstensrør eller vinkelrør til skorstenen, så du også kan bruge det til dit telt, der måske ikke har en åbning i toppen. 

vinkel roer til skorsten

Og så er der en sjov nyhed på vej, som G-Stove lige nu tester, for at se hvordan det virker. Det er en bageovn til skorstenen. Det bliver virkelig spændende om denne tanke holder i virkeligheden, da du dermed ville kunne bage på din nye Heat ovn. Du ville selvfølgelig også kunne udvide bagekapaciteten på din nuværende G-Stove ovn.

ovn til skorstenen gstove

Igen gode og spændende nyheder fra vores norske brødre. De har endda visket om flere nyheder til os i redaktionen, men vi bliver nødt til at sidde på vores fingre i nogle måneder endnu, før vi må afslørre noget ;)

Chefredaktør
Jeg er passioneret vandrer og grejnørd. Jeg skriver om vandring og friluftsliv, med mine egne ord og egne øjne. Jeg er til nordisk friluftsliv og elsker at vandre i Danmark, på Skåneleden og i fjeldene i Lapland.