DD Chill Out Hammock

Ny hængekøje fra DD Hammocks - DD Chill Out Hammock

Ny hængekøje fra DD Hammocks der denne gang fokuserer på afslapning og hurtig opsætning. DD Chill Out Hammock er blot en af rigtig mange nyheder der vælter ud fra den britiske producent. Nye farver på hængekøjer og logo på standardudstyr har ellers prydet DD Hammocks i lang tid, men nu er der endelig en reel nyhed.

dd chill out hammock

DD Chill Out Hammock specifikationer

DD Hammocks har kigget på vægten og fokuseret på et let ophæng samt "Chill Out" faktoren. Der er derfor f.eks. Som standard udstyr en integreret øl-holder (flaskeholder) med. Der er ydermere blevet plads til 4 lommer hvor der også er plads til dåsebajere.

Hængekøje DD Chill Out Hammock
Vægt 530 g.
Størrelse 3,2 x 1,8 meter
Person højde Alle højder
Bæreevne 100 kg.
Farver oliven grøn, orange og elektrisk blå
Med i pakken hængekøje, opsætning (webbing) og ølholder
Pris ca. 451 kr.

DD Chill Out Hammock er en gathered end hængekøje og derfor er "Alle længder" nok meget korrekt. DD Hammock Frontline er 2,7 meter og går realistisk til ca. 185 cm. Med 50 cm. mere i Chill Out tør jeg (på 196 cm.) godt at tage en lur i den. 

Prisen er sådan ok, men man kunne måske godt have sagt 400 kr. da man i en Frontline får myggenet og to lynlåse med i prisen for 100kr. mere.

Til eventyr eller haven?

DD Hammocks skriver selv at Chill Out Hammock er beregnet til haven, festivalen eller stranden. Men jeg synes de undervurderer køjens potientiale ved at "begrænse" mulighederne. Måske de har været bange for kritik for den ellers simple køje og derfor "undskylder" ved at skrive at "hængekøjen kan bruges i haven eller på stranden". Men hvorfor begrænse sig? 

dd chill out hammock fra dd hammocks

Selvom det er skønt med myggenet - også i ydersæsonerne, så kan man jo købe separate myggenet til hængekøjer, også hos DD selv (se deres mosquito nets her...). Da Chill Out er så stor, giver den jo muligheder for at lave en god flyde-hængekøje. I vintermånederne kan man endda undvære myggenettet og nøjes med en køje og tarp.

Kort sagt mener jeg at DD Chill Out Hammock sagtens kan bruges til meget mere end en lur i haven.

De andre nyheder fra DD Hammocks

Der har længe piblet ind med såkaldte nyheder fra DD, men det har ikke været særligt interessant. Ildstål, termoflaske, kogekar, førstehjælpskit - alle standard Kina-produkter man kan få printet sit navn på og det er mildt sagt ikke særligt kreativt. Faktisk giver det en useriøsitet til et mærke der ellers i den grad havde fået min respekt. Termoflasken kan man købe i Kina for ca. 5-6 kr. stykket og for DD logo skal du betale en merpris på 68 kr.

Se seneste nyheder fra DD: http://www.ddhammocks.com/products/new_arrivals

dd thermal water bottle og andre nyheder

Der er selvfølgelig fans, der gerne vil have DD logo på førstehjælpstasken, men DD Hammocks skulle koncentrere sig om det navnet antyder - "Hammocks". Lad andre kopiere og lav så den fede hængekøje, der kan komme op og konkurrerer med mærker som Hennessy og Warbonnet.

Chefredaktør
Jeg er passioneret vandrer og grejnørd. Jeg skriver om vandring og friluftsliv, med mine egne ord og egne øjne. Jeg er til nordisk friluftsliv og elsker at vandre i Danmark, på Skåneleden og i fjeldene i Lapland.