MissBlue Filtre

Nyhed: MissBlue Kaffefiltre og Thefiltre - biologisk nedbrydelige

Vi skriver meget om kaffe på vandretur og der findes mange muligheder. Nu er der en ny og spændende kaffeopfindelse og den er dansk: MissBlue kaffefiltre. 

missblue kaffefiltre og thefiltre

Video om MissBlue

Nyhed: MissBlue Kaffefiltre og Thefiltre - biologisk nedbrydelige

Vi skriver meget om kaffe på vandretur og der findes mange muligheder. Nu er der en ny og spændende kaffeopfindelse og den er dansk: MissBlue kaffefiltre. 

missblue kaffefiltre og thefiltre

Video om MissBlue

Kaffe er hot

Der er kaffe som Growers Cup og Dypkaffe. Der er cowboykaffe, stempelkaffe, pudekaffe og meget meget mere. Vi drikker den gyldne og velsmagende drik så meget at vi kunne udrydde sult ved at give 1 kr. pr. kop til bekæmpelse af fattigdom. 

Okay det er måske en overdrivelse (jeg ved ikke hvad det koster at udrydde sult) men danskerne drikker 20 millioner kopper kaffe - om dagen. Det svarer ca. til 4 kopper pr. indbygger. Kilde: mellemfolkeligt sammenvirke. 

MissBlue filtre

Nikolaj fra MissBlue kontaktede Outsite for at gøre os opmærksom på opfindelsen. Det gør simpelt ud på at man har et transportabelt engangsfilter med, som man brygger kaffe i, direkte i koppen eller kanden. 

Det er der ikke noget nyt i. GSI har deres Water Bottle Coffee/The Maker (set til 139,-) samt Ultralight Java Dip (set til 99,-). Coghlans har produktet der kommer tættest på, der er en pakke med 40 kaffefiltre og en plastikpind der holder filtret på koppen/kanden (set til 29,- 0,72 øre kr pr. kop). 

kaffefiltre og thefiltre til vandretur fra missblue

MissBlue er dog anderledes. Her får du 25 kaffefiltre for 19,- (0,76 øre pr. stk). Derudover er det meget interessant at kaffefiltrene er 100% biologisk nedbrydelige i forhold til EN 13432. Ydermere er der rigtig meget næring i kaffegrums, så graver du filtret ned, så efterlader du ingen skrald og næring (må antages at være bedre end leave no trace). 

Hvis du har skrald der lugter eller er ryger, så gem et enkelt filter efter brug. Kaffegrums er godt til at slå ildelugtende affald ned. Grumset er også godt til rengøring af bl.a gryder (uden alm. non-stick) og madkassesæt. 

Opfindelsen og producenten er dansk. Det er derfor ret imponerende at MissBlue kan gøre det så billigt (mæsten det samme som Coghlans). Køber du for over 150 kr. får du tilmed gratis fragt. 

Hvordan virker det

Ja vi ævler. Lad os se på hvordan det virker:

1 Læg filtret i dit krus
2 Tilsæt kaffe
3 Tilsæt kogende vand
4 Vent 3-4 minutter

Så er der kaf eller teee. 

missblue

Materiale: 16,5 gsm filterpapir + Bioplast fibre (PLA). 200 gsm pap + Bioplast folie (PLA). 

De 25 filtre vejer 45 gram. 

Vi har fået tilsendt en masse filtre til test, så vi søger for at have med på ture så du også kan prøve. 

Du kan indtil videre kun købe filtrene direkte hos MissBlue: https://www.missblue.dk 

Chefredaktør
Jeg er passioneret vandrer og grejnørd. Jeg skriver om vandring og friluftsliv, med mine egne ord og egne øjne. Jeg er til nordisk friluftsliv og elsker at vandre i Danmark, på Skåneleden og i fjeldene i Lapland.