Sea To Summit nyheder 2018

Sea To Summit er et utroligt spændende firma at følge. I 2018 kommer de dog ikke med de store nyheder, men det er blevet til lidt. Ultralight Hammock kommer i en large udgave og det er vi glade for. Derudover kommer der et smag gryde/pande/spise-sæt og en ny vandtæt pakpose/dagstursrygsæk.

sea to summit nyheder 2018

Se videoen fra besøget hos Sea To Summit

Sea To Summit er et utroligt spændende firma at følge. I 2018 kommer de dog ikke med de store nyheder, men det er blevet til lidt. Ultralight Hammock kommer i en large udgave og det er vi glade for. Derudover kommer der et smag gryde/pande/spise-sæt og en ny vandtæt pakpose/dagstursrygsæk.

sea to summit nyheder 2018

Se videoen fra besøget hos Sea To Summit

Sea To Summit

I år udkommer der en masse spændende ting, se vores artikel fra sidste år her... De ultra fede liggeunderlag og verdens letteste hængekøje var blandt nyhederne.

Sea To Summit har også en spændende profil. De har ikke travlt med at udgive nyheder. Faktisk havde de udskudt det ene liggeunderlag fra sidste år, til i år. Produkterne skal være helt klar til udgivelse, eller venter de et år mere. Det er sådan set en ret god sikkerhed til os kunder.

Ultralight Hammock Large

Sidste år udkom lillesøsteren og vi gav hængekøjen lidt kritik i forhold til størrelsen (som med Klymits små UL liggeunderlag). Det er let at lave et småt produkt og kalde det verdens letteste. Nu har de lavet en Large udgave og så kan alle der er 1 cm. over dværg være med (arrr okay, så slemt er det ikke).

Hængekøje Sea To Summit Ultralight Hammock XL
Vægt 205 gram
Størrelse 300 x 150 cm.
Materialer 20D Monofilament nylon
Kapacitet 135 kg.
Ophæng Ultralight Suspension Straps (nyhed, se længere nede)
Pris ???

Imponerende lav vægt, men husk på at vægten er angivet uden ophæng.

sea to summit ultralight hammock large

Den nye Large version vil passe de fleste og layet i den er helt okay. Der er ingen tvivl om at Sea To Summit er på vej til at lave et interessant sæt til ultra light vandreture.

sea to summit haengekoeje

Se live-videoen om Sea To Summits hængekøjer her:

Ultralight Suspension Straps

Og apropos ophæng, så kommer Sea To Summit med et nyt ultra light ophængningssystem Ultralight Suspension. Vi har testet deres almindelige ophæng og det fungerer rigtig godt. Man skal dog være varsom, da hele køjen kan ryge ned, hvis man har vendt spændet forkert (og ja, vi lærte den hårde måde).

Hængekøje ophæng Sea To Summit Ultralight Suspension Straps
Vægt 77 gram
Størrelse 250 x 1,5 cm.
Materialer Dyneema og 6-series aluminium spænder
Kapacitet 700 kg.
Pris ???

Du kan bruge ophænget til andre køjer end Sea To Summits.

sea to summit ultralight hammock suspension

Alpha Cook Set, Delta Light Camp Set og Camp Cudlery Set

Sea To Summit går ind i kampen om de kompakte gryde/pande/tallerken/kop-sæt. Der er dog ikke opfundet den dybe tallerken, da andre (bl.a. MSR) har haft sættet i laaaang tid. Det er lidt synd at de ikke har taget deres Pop-system og lavet et sæt der i stedet.

sea to summit alpha cook set

Delta Light Camp set er dog lidt anderledes, for her er der ikke alle mulige Tubberware kopier mixet ned i en tallerken, men ren tallerken og kop. Man skal alligevel ikke bruge mere. Har man brug for mere, så køb den indpakning der passer til de dimser/krydderier/soya/ketchup som du skal have med.

sea to summit delta light camp set 4

Camp Cudlery Set er heller ingen nyhed som sådan. En kniv, gaffel og ske kan man tage med hjemmefra, men her viser Sea To Summit hvad de kan: Sølle 31 gram inklussiv en karabiner. Så er der vidst ingen grund til at sidde og fedte med en ske mere hva'?

sea to summit camp cutlery set

Ultra Sil Dryback

Dette er dog det nye! En vandtæt pakpose, der ikke vejer og fylder, men samtidig kan bruges dagstursrygsæk - det er smart. Vi har allerede testet en anden version fra Sea To Summit og vi er ret glade for ideen. Slut med bøvlede toplåg der kan laves om og som føles som en korsfæstelse at have på ryggen... endelig!

sea to summit ultra sil dryback

Fordelen er jo at man alligevel har en vandtæt pakning i rygsækken. En pakpose der også er en rygsæk er fedt, for så kommer man meget bedre til topturen eller dagsturen.

vandtaet pakpose og dagstursrygsaek

OK Sea To Summit

Ikke prængende nyheder, men måske det er set i lyset af sidste år, hvor Sea To Summit for det første kom (tilbage) til Danmark og hvor deres nyheder virkelig imponerede. Meeeen, du skal ikke overse deres katalog af meget imponerende grej. Tag dig tid og dyk ned i hvert hjørne og bliv inspireret af verdens mest innovative firma (synes Outsite).

Chefredaktør
Jeg er passioneret vandrer og grejnørd. Jeg skriver om vandring og friluftsliv, med mine egne ord og egne øjne. Jeg er til nordisk friluftsliv og elsker at vandre i Danmark, på Skåneleden og i fjeldene i Lapland.