LifeStraw nyheder 2018 - Universal og Play

Det danske firma LifeStraw kommer i 2018 med Universal vandfilter og Play drikkedunk til børn. LifeStraw er en af de firmaer i verden, der leverer mest rent vand til Afrika, og hvis du ejer et vandrensningsfilter fra LifeStraw, så har du hjulpet.

lifestraw universal og play

LifeStraw

Der er, åbenbart, mange måder at rense vand på. På en simpel vandretur, skal vi bruge rent drikkevand når vi går, når vi laver mad, vasker op osv. osv. Der er løsninger til meget, men det er som om at den bedste løsning ikke er fundet endnu. LifeStraw gør ellers et meget hæderligt forsøg, men kan ikke rigtig ramme multifunktions løsningen.

LifeStraw Universal

Filtret er det samme som sidder i LifeStraw GO. Det vil sige at du foruden bakterier og vira, også fjerner grim smag og forurening. Filtret er som sådan multifunktionelt, da du kan sætte det på de fleste seriøse drikkedunke som Nalgene osv. Det gør at du kun behøver et filter til dine beholdere og det er slet ikke dumt.

lifestraw universal vandrens

Filtret fjerner 99,999% bakterier, 99,9 protozoer og fjerner mindre forurening og grim smag.

LifeStraw Play

En drikkedunk til børn med samme filter som LifeStraw Universal. Drikkedunken kan både benyttes i naturen og i børnehave/skole. I Danmark er de sidstnævnte måske ikke så udsat for beskidt vand, men det er måske rart at have ren samvittighed i andre lande.

Du kan se LifeStraw Play på det øverste billede i artiklen.

OK LifeStraw, hvad nu?

Vi savner stadig total-løsningen fra LifeStraw. Det er ikke fordi at andre producenter har opfundet den, men det er som om alle står stille. Det er udvikling af eksisterende produkter i ny indpakning. LifeStraw Mission er tæt på, men mangler at kunne bruges på tur og ikke kun i lejren.

Chefredaktør
Jeg er passioneret vandrer og grejnørd. Jeg skriver om vandring og friluftsliv, med mine egne ord og egne øjne. Jeg er til nordisk friluftsliv og elsker at vandre i Danmark, på Skåneleden og i fjeldene i Lapland.