Garphyttan

Garphyttan er et nyt svensk tøjbrand med Johan Skullman i spidsen. Garphyttan vægter det klassiske friluftslivs-look, med tøj der kan holde til vandreturen, jagten og fiskeriet. Vi ser på deres jakker, vandrebukser og historien bag.

garphyttan

Garphyttan - Tøj til friluftsliv

Garphyttan er skabt på filosofien om samspillet mellem mennesker og natur. Designet og funktionaliteten skal inspirerer til friluftsliv og aktiviteter i naturen. Uanset aktivitet skal brugeren opleve, at man kan stole på tøjet, der holder længe. Det nye brand er fra Sverige. Se mere på deres hjemmeside her...

Nu er Garphyttan kommet til Danmark - se mere hos Bushcraftbutikken: https://bushcraftbutikken.dk/shop/?search=garphyttan

Johan Skullman

Johan Skullman står bag Garphyttan og han har mange års erfaring med udvikling af tøj til friluftsliv og militæret. Du har måske set ham i videoer på nettet, hvor han enten giver gode råd til friluftsliv, eller forklarer funktionalitet i store brands kollektioner. Det er altså ikke blot et nyt tøjmærke, der først skal til at udvikle produkter. Tøjet er allerede gennemtestet og der er meget erfaring bag.

Garpahyttans kollektion

Vi har kigget på Garphyttans kollektion og der er mange spændende ting er falder i øjnene. Det første er designet, der er flot og passer godt ind i naturen, uden at være drøn kedeligt. Dernæst kommer prisen, der er meget overkommelig (det var meget overraskende!). Tilsidst er der mange gode funktioner, der bliver spændende at afprøve i praksis. Bemærk at vi ikke har testet tøjet endnu, men dette udelukket er på baggrund af at se med fingrene.

garphyttan toej og bukser til friluftsliv

Garphyttan friluftsarjackan

Garphyttan friluftsarjackan er i 65% Polyester og 35% bomuld. Den er let vind og vandafvisende og et godt yderlag. Den vejer 1100 gram i large og så er den smidig og lydløs. Jakken koster 1369,- (omregnet fra 1999,- Skr.).

garphyttan frilufsarjackan

Garphyttan Fixarbrallan

Garphyttan Fixarbrallan er i 80% bomuld, 17% Polyester og 3% Elasten. De er let vind- og vandafvisende og med interessante lommer. Bukserne koster 684,- (omregnet).

garphyttan fixarbrallan

Garphyttan Specialistbyxan

Garphyttan Specialistbyxan er de tekniske bukser til den krævende friluftsudøver. Materialet er 94% nylon og 6% elasten, med paneler i 65% polyester og 35% bomuld (på de punkter der er udsat for slid). Bukserne har gode funktionaliteter og koster 959,- (omregnet).

garphyttan specialistbyxan

Garphyttan Frilufsarfleece

Garphyttan Frilufsarfleece er mellemlaget der isolerer og holder på din varme. Materialer i 100% Polyester og med 4 lommer samt tommelhul (genialt til at holde varmen om fingrene). Frilufsarfleece koster 616,- (omregnet).

garphyttan frilufsarfleece

 

Vi glæder os til at se meget mere til det nye brand. Måske det er at finde i de danske butikker snart? 

 

Chefredaktør
Jeg er passioneret vandrer og grejnørd. Jeg skriver om vandring og friluftsliv, med mine egne ord og egne øjne. Jeg er til nordisk friluftsliv og elsker at vandre i Danmark, på Skåneleden og i fjeldene i Lapland.