Savner du et flydende hængekøjestativ i din fritid? Og har du lige 16.500 kr. på lommen? Så er Hammockraft måske noget for dig!

hammockraft flydende haengekoejestativ

Hammockraft

Hammockraft er et flydende hængekøjestativ. Den er bygget op om to iSUP (oppustelige Stand-up paddle boards) og har plads til 5 hængekøjer (jaaaae, hvor mon den sidste kan sidde?).

Vægt: 37000 gram (altså 37 kg)
Materialer: 6061 aluminium
Ophæng: Cam buckle
Medfølger: 2 iSUP, stativ, 1 pumpe, 2 alu-padler, reparationssæt, 4 ENO SN hængekøjer
Pris 16.500 kr. (uden fragt, told og moms)

Afslapning i flydende hængekøjestativ

Vi kender ENO-hængekøjerne og vil gerne kende hængekøjestativet. Hammockraft giver dig mulighed for en oplevelse, der måske giver hængekøjeverdenen en helt ny afslapningsdimension.

Forestil dig lyden af klukkende, rislende vand (nej! Ikke den lyd der får dig til at skulle tisse!... Den anden gode lyd af vand!), den lune vind, der kæler blidt for dine kinder. Du suger indad og øl-hatten gør sit arbejde… Du åbner dine øjne fra denne drømmeverden og finder dig selv, liggende i en behagelig hængekøje, flydende nedad en rolig elv eller på en smuk skovsø, omringet af natur. Din eneste bekymring i livet kan være, om dine to venner kan overkomme at styre jeres tømmerflåde uden at gå på grund, eller det kan være, om fiskene bider på din medbragte fiskestang. Du magter liiiiige at gribe ud efter fiskestangen, rulle ind og og kaste snøren tilbage i vandet igen. Det var vidst det for nu, nu kan du godt lukke øjnene igen.

hammockraft

Ideerne blomstrer, for man kan jo sætte stativet på hvad som helst. En tømmerflåde f.eks. Det giver muligheden for at kunne gå lidt rundt på dæk, og måske vigtigere: at lave bål (i et passende bålfad, selvfølgelig). Med bålet kan du tage ovenstående historie og mikse dette ind: Duften af bacon spreder sig langsomt men sikkert ombord på dit flydende hotel. Kan du se sådan en luksus for dig?

16.500 af de lange?

Ja det er måske liiiige i overkanten. Outsite har et ENO hængekøjestativ til 3 hængekøjer, og dette kunne man jo i teorien også bare spænde på boards, kanoer, en stor gummibåd eller lignende. Hængekøjestativer er generelt dyre, men du kan jo også bygge et selv af rafter.

sjovt haengekoejestativ

ENO SingleNest Hammock koster 499,- pr. stk.
https://www.friluftsland.dk/brand/eno 
Rafter koster 33,95 (220 cm.) kr. pr. stk.
https://www.johannesfog.dk/byggecenter/produkter/2NSH_RAFTER_M_BARK_GRAN_FYR/ 
Funline Gummibåd koster 699 kr. pr. stk.
https://hellers.dk/vandsport-fritid-og-fiskegrej/gummibade/lnk85910240/funline-gummibaad-aarer 
Ølhat 99 kr. pr. stk.
https://www.temashop.dk/sort-olhat 

4 x ENO, 12 x rafter, 2 x gummibåde, 4 x ølhatte = 4197,40 kr.

Hvis du vil være meget flydende, kan du jo sikre dig med 2 gummibåde mere.