Sitpack Campster Campingstol

Sitpack Campster er en nytænkning af campingstolen, der vejer under 1 kg., og fylder det samme som en 1,25 liters flaske. Vi kender Sitpack fra deres hvilepinde, men nu er de klar med en rigtig stol.

sitpack campster campingstol til vandring

Campster campingstol

Sitpack Campster siges at være den letteste campingstol, med rigtig stol-størrelse. Den tager ca. 10 sekunder at slå op og har tre ben, der gør den stabil i naturen (4 ben gør t stole på ujævnt underlag vipper). Sitpack er i øvrigt et dansk firma med base i København. Vi har mødt Jonas, der er manden bag, på en messe i Sydtyskland.

Vægt 970 gram
Størrelse 83 cm. høj (43 cm. I ryglæn)
Pakstørrelse ca. 1,25 liter
Kapacitet 134 kg.
Materiale Ripstop Nylon og mesh
Pris 458,-*

*Tilbud lige nu. Normalpris er 855,-

campster campingstol

Campster skal ikke samles, men kommer i et stykke. Du skal derfor ikke klikke ben osv. på. Vægten på under 1 kg. Gør den interessant til vandreture, men du kan selvfølgelig også bruge den til messer, rejser, friluftskoncerter osv.

Campingstole

Der findes rigtig mange campingstole og de kan mange gange købes fra 50 kr. Outsite har testet mange forskellige og fælles for dem alle er, at du skal over 500 kr. førend de faktisk er værd at sidde på, hvis det er over 1-2 timer. Skal du lige hvile ryger i 20 minutter, er de fleste fine.

stol til vandring

På vandreture, shelterture osv. Savner man virkelig støtten i ryggen, og her kommer campingstolene ind i billedet. Man kan få behagelige stole fra f.eks. Helinox, men her er prisen også højere, end de fleste andre producenter. Komforten er dog også i top og vægten lav. Derfor er det også meget interessant at se, om Campster kan måle sig med Helinox, da prisen og vægten er nogenlunde lige. Campster vil dog vinde på at have 3 ben (Helinox 4) og det ser ud til, at benene er tykkere, og derfor måske ikke lige så let, til at bore sig ned i jorden.

Hvis du vil støtte Sitpack Campster så kan du gøre det her: https://www.indiegogo.com/projects/campster-full-height-ultra-light-everywhere-chair

Chefredaktør
Jeg er passioneret vandrer og grejnørd. Jeg skriver om vandring og friluftsliv, med mine egne ord og egne øjne. Jeg er til nordisk friluftsliv og elsker at vandre i Danmark, på Skåneleden og i fjeldene i Lapland.