F*ck 2020 Brik Label

Brik er den skøreste, men måske mest passende (på årets hovedevent) gave. En mursten med en kniv indeni - ganske simpelt. F*ck 2020 Brik Label er måske lavet ud fra en Covid-19 fustration.

brik mursten med kniv indeni nok årets sjoveste julegave 2020

En mursten med en kniv indeni

Brik er “verdens mest holdbare gave” ifølge dem selv, og de har sikkert ret. Det er gaven til den benhårde type, der har alt. Gaven til personen der er svær at købe gaver til; en mursten der skal smadres med en kniv indeni.

Hvordan virker Brik?

Smadr murstenen - f.eks. med en lægtehammer (for den uøvede) eller knytnæve (den benhårde type)
Fjern støvet og se hvilken kniv du har fået
Indtast din kode for chancen for at vinde en dyr kniv

Jep - så simpelt men uforståelig er Brik.

julegaven til ham der har alt

Øhm hvad?

Ja! Du køber en mursten, smadrer den, og så står du med en billig lommekniv. Du kan så finde en kode i æsken, som du kan indtaste og deltage i en konkurrence.

Du ved altså ikke, hvilken lommekniv du får, men ifølge rygter er den pengene værd. Du ved selvfølgelig heller ikke, om du vinder konkurrencen, eller om du nogensinde får smadret murstenen.

Støtter et godt formål med…

Når du køber en Brik, går et vist beløb til en organisation. Der er ingen procentsats eller andet. Dit køb kan altså støtte med alt fra 1 øre til fulde beløb - ingen ved det…

Altså lige så underligt som Brik selv.

aarets sjoveste julegave 2020

Men Brik er da sjov!

På trods af 2020's mest underlige gave og markedsføring er der ingen tvivl om, at Brik vil fremtrylle smil når man får den, grin når man forsøger at åbne den. Ja, og så er den trods alt en kniv, du måske kan bruge til noget.

Brik koster 188 kr. og må siges at være alle pengene værd. Den kommer dog fra USA, så vær opmærksom på fragt, told, moms, våbenlov, jantelov, skrøbelige vinduer og smadret stuegulv hos svigermor.

Køb dem før dit drivhus her: https://www.getabrik.com/

Chefredaktør
Jeg er passioneret vandrer og grejnørd. Jeg skriver om vandring og friluftsliv, med mine egne ord og egne øjne. Jeg er til nordisk friluftsliv og elsker at vandre i Danmark, på Skåneleden og i fjeldene i Lapland.