Superstainable

Superstainable er et nyt og bæredygtigt dansk outdoormærke. Hvorfra - Søhøjlandet ved Silkeborg selvfølgelig.

superstainable

Bæredygtigt dansk brand - Superstainable

Superstainable skaber outdoorprodukter, hvor alle kan være med på prisen. Til trods for det er kvaliteten blandt de bedste på markedet og lavet med de højeste social compliance standarder. Metervarene er enten økologiske eller genanvendte varer. Superstainable er som det eneste danske outdoormærke certificeret under både GOTS og GRS.

Superstainable er skabt af Claus, Anders og Emil Rasmussen (far og to brødre) ud fra en ambitionen om at skabe et outdoormærke, som alle har råd til, og som gør det muligt for alle at komme så tæt på reel bæredygtighed somn muligt. Superstainable ønsker ikke at bidrage til den Greenwashing, der sker i branchen i disse år. Derfor bruger folkene bag sjældent bæredygtighed i deres kommunikation.

nyt baeredygtigt outdoormaerke superstainable

Superstainable startede faktisk i 2016 som et livsstilsmærke i den mere fashionorienterede del af branchen, men opdagede hurtigt, at det var Outdoor de ville; "Emil er uddannet skilærer i Tirol og jæger, Claus er fisker”god” og jæger, samt hundemand og Anders, som er ekspert i fiskeri og snart jæger, og har boet i Canada af to omgange, og derfor kiggede vi på hinanden efter 1 år og sagde: ”Vi vil hellere det vi brænder for – vi skal i den rigtige retning for os” og derfor lagde vi strategien om".

Se meget mere på Superstainable hjemmeside her: https://superstainable.com/

superstainable elmer hoodie

Elmer Midlayer

Outsite har allerede modtaget Superstainable Elmer Midlayer, som vi glæder os rigtig meget, til at anmelde (det er også en ret god pris!). Se den her: https://superstainable.com/products/midlayers/elmar-midlayer-shadow-grey/

Chefredaktør
Jeg er passioneret vandrer og grejnørd. Jeg skriver om vandring og friluftsliv, med mine egne ord og egne øjne. Jeg er til nordisk friluftsliv og elsker at vandre i Danmark, på Skåneleden og i fjeldene i Lapland.