Fjällräven Specialized

Et nyt samarbejde mellem Fjällräven og Specialized har set dagens lys, og det betyder fede nye produkter til din cykel. Om du er til bycykling eller bikepacking, passer produkterne til dit behov.

Fjällräven Specialized

Bycykling og bikepacking med Fjällräven Specialized

Fjällräven Specialized er navnet på et helt nyt koncept, der faktisk er rigtig smart. Det er multifunktionelle produkter, der kan bruges i hverdagen og i naturen. Du kan se alle nyhederne her: https://www.friluftsland.dk/brand/fjallraven-specialized/

Outsite var til release i Fjällräven Store i Frederiksborggade i København. Her fik vi fremvist de nye produkter, og vi må sige: Godt tænkt! Smart og funktionelt! Lad os se på nogle af nyhederne:

Fjällräven Specialized Cool Cave

fjällräven specialized cool cave

Cool Cave fra Fjällräven Specialized er en sidetaske til cyklen, i hård plast (100% polypropylen), der har mange funktioner - også med alt ekstraudstyret. Og før du spørger: Selvfølgelig passer din Kånken-rygsæk ned i.

Den klikker hurtigt af og på din cykel, hvilket gør den praktisk til shoppingturene (og du sparer plastikindkøbsposen), da du bare klikker Cool Cave af cyklen, tager den med ind at handle og tager den med ind, når du kommer hjem.

Når du skal ud i naturen, kan Cool Cave bruges til at opbevare dit grej, når du cykler ud i skoven, hen til shelterpladsen o.s.v. Der er drænhul i bunden, så du kan hente vand, og vaske op i Cool Cave, hente brænde (den vil dog ridse indvendigt) og meget andet.

Med Cave Lid Pack bliver Cool Cave endnu mere praktisk, så lad os se på den:

Fjällräven Specialized Cave Lid Pack

fjällräven specialized cave lid pack

Cave Lid Pack kan sættes ovenpå Cool Cave som et top låg. Det gør cykeltasken vandafvisende og giver ekstra plads til opbevaring i toplommen. Du kan samtidig bruge remmene til at bære hele systemet over en skulder, så grejet er let at tage med ud i naturen (eller indkøb op i lejligheden).

Fjällräven Specialized Cave Pack

fjällräven specialized cave pack

Selvom Kånken passer ned i Cool Cave, så er Cave Pack mere passende i formen. Materialerne kender du fra Kånken, og der er også lomme bagpå til din bærbare computer.

Fjällräven Specialized Räven Anorak

Fjällräven specialized räven anorak

Meget interessant er også tøjkollektionen i serien. Räven Anorak er ret lækker. Masser af gode lommer, frække detaljer og funktionelt design. Du skal prøve den på! Den er lækker!

Chefredaktør
Jeg er passioneret vandrer og grejnørd. Jeg skriver om vandring og friluftsliv, med mine egne ord og egne øjne. Jeg er til nordisk friluftsliv og elsker at vandre i Danmark, på Skåneleden og i fjeldene i Lapland.