Friluftsland åbner ny butik

Friluftsland åbner ny butik på Frederiksborggade (aka grejstreet), der er en flot oplevelse og et besøg værd - lige ved Nørreport st. og Strøget.

ny friluftsland

Ny og lækker Friluftslandbutik

Friluftslands butikker har efterhånden gennemgået en flot renovering, der virkelig taler friluftssproget. Det er altid en oplevelse at komme i en af deres butikker, hvor så meget af naturen der nu kan, er flytte med ind på grejhylderne.

Den nye Friluftsland på Frederiksborggade er også flot, og måske lige med et hak op. Det er tæt på hvad jeg vil kalde; en oplevelsesbutik.

friluftsland i frederiksborggade nr 28

For man får en oplevelse mens man går rundt. Gode naturlige lyde, flot lyd, inventar af naturlige produkter o.s.v.

I stuen bliver man budt velkommen af et stort rum, og en stor trappe op til 1. Salen. Heroppe er der masser af tøj og sko. Man bliver ledt nedenunder igen, hvor man finder et nyt lokale, med diverse grej og tøj. Efter en lille “sluse” med flot lys, ender man ved kasseområdet, hvor der igen er masser af grej.

outdoorbutik i frederiksborggade

3 outdoorbutikker på Frederiksborggade

Friluftsland har nu 3 butikker i Frederiksborggade:
Friluftsland, Frederiksborggade nr. 28
Fjällräven Store, Frederiksborggade nr. 44
Friluftsland, Frederiksborggade 52

flot ny friluftsland butik

I alt 6 etager med grej, tøj og fodtøj. Endnu en grund til at besøge grejstreet!

Chefredaktør
Jeg er passioneret vandrer og grejnørd. Jeg skriver om vandring og friluftsliv, med mine egne ord og egne øjne. Jeg er til nordisk friluftsliv og elsker at vandre i Danmark, på Skåneleden og i fjeldene i Lapland.